Kartta

Lentoyhtiöt: bmi regional

bmi regional on Iso-Britanniassa alueellisesti toimiva lentoyhtiö, joka tarjoaa lentoja sekä Englannin sisäisesti että muualle Eurooppaan. Se operoi yli 300 lentoa viikoittain 31 kohteeseen 10 eri eurooppalaiseen maahan. Lentomatkailijoiden tyytyväisyydestä pitää huolta 400 bmi regionalin työntekijää Englannissa ja Euroopassa. bmi regionalia käyttääkin vuosittain huikeat 1,3 miljoonaa matkailijaa! bmi regionalin kotilentokenttä on Aberdeenin lentokenttä, joka sijaitsee Skotlannissa. bmi regional operoi joitakin reittejä yhteistyössä Brussels Airlinesin ja Lufthansan kanssa.

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 24.04.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää bmi regionalilla

Miten tehdään lähtöselvitys?

bmi regionalilla lentäessäsi voit tehdä lähtöselvityksen aikaisintaan 48 tuntia ja viimeistään 3 tuntia ennen lentoasi. bmi regional suosittelee sähköisen lähtöselvityksen tekoa verkossa, mutta jos sinulla on kirjattavia matkalaukkuja mukanasi, sinun kannattaa kääntyä lähtöselvitystiskin puoleen. Jos sinun tarvitsee asioida lähtöselvitystiskillä, tulee sinun tehdä se viimeistään 30 minuuttia ennen lentoasi, ennen kuin tiski suljetaan. Jos kuitenkin olet suuntaamassa Frankfurtiin tai Muncheniin, voit jättää matkalaukkusi myös Lufthansan tiskille.

Matkatavarat ja kulut

bmi regionalin matkustamoon voit ottaa mukaasi veloituksettoman käsimatkatavaran, jonka mitoitukset eivät saa ylittää 55 cm x 40 cm x 23 cm. Lähtöselvitettyjä matkatavaroita voit ottaa mukaasi veloituksetta yhden enintään 23 kg painavan laukun, kun matkustat Sale-, Classic- tai ClassicFlex-luokassa. Jos sen sijaan matkustat Executive-luokassa, sinulla on oikeus ottaa mukaasi kaksi enintään 23 kiloa painavaa laukkua. Ylimääräisistä kiloista veloitetaan bmi regionalilla 15 € per kilo.

Istuimet

bmi regionalilla kaikki istuinpaikat ovat maksullisia. Voit varata paikkasi bmi regionalilta viimeistään 48 tuntia ennen lentoa lentoyhtiön asiakaspalvelun kautta tai omien varaussivustojesi kautta viimeistään 3 tuntia ennen lentoa. bmi regionalin lentokoneissa paikkavaraukset on luokiteltu matkustamoissa eri matkustusluokkien käyttöön. Esimerkiksi bmi regionalin Executive-asiakkaille on varattu lentokoneiden etuosa ja loput penkit muille matkustusluokille.

Varausmaksut ja muut maksut

bmi regionalilla maksut riippuvat siitä, missä matkustusluokassa matkustat ja ne veloitetaan pitkälti lisäpalvelujen pohjalta. Varsinaisia varausmaksuja bmi regional ei siis veloita asiakkailtaan.

Lisäpalvelut

bmi regional tarjoaa lentomatkustajilleen erilaisia lisäpalveluja, jotta matkaajat voivat tehdä lentomatkastaan miellyttävämmän. Kaikille matkaajille yhteisiä matkan aikana tarjottavia lisäpalveluja ovat esimerkiksi veloituksettomat välipalat ja juomat. Executive-asiakkaille tarjolla ovat myös lounge-palvelut ja Fast Track -palvelu, joka oikeuttaa nopeamman etenemisen lentokentän turvatarkastuksissa ja jonoissa.

bmi regional

4,0/5
315 arvostelun perusteella

Pisteytämme palveluntarjoajat käyttäjäpalautteen perusteella, jota saamme hintojen luotettavuudesta, maksuista, asiakaspalvelusta ja palveluntarjoajan sivuston helppokäyttöisyydestä.

Lisätietoa

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.