Kartta

Lentoyhtiöt: Thomson

Thomson Airways on vuonna 1962 perustettu lentoyhtiö, joka tunnettiin aikoinaan myös Britannian nimellä. Tällä hetkellä Thomson on Iso-Britannian suurin charterlentoyhtiö, joka on osa maailman suurinta tilauslentoihin erikoistunutta lentoyhtiötä, TUI Airlinesia. TUI

Airlines taas on osa tunnettua saksalaista matkailualan yritystä TUI AG:ta. Thomson lennättää lähinnä aurinkolomamatkalaisia yli 80 kohteeseen eri puolille maailmaa. Thomson tunnetaan ympäristöystävällisestä toiminnastaan, josta se on palkittu.

*Sivustoilla esitetyt tiedot on tarkistettu 21.3.2017, mutta ne ovat voineet muuttua myöhemmin. Tarkastakaa ystävällisesti tietojen paikkansapitävyys suoraan lentoyhtiön omilta sivustoilta.

Miksi lentää Thomsonilla

Miten tehdään lähtöselvitys?

Seuraavat lähtöselvitystiedot perustuvat Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähteviin Thomsonin lentoihin. Thomsonilla voit tehdä lähtöselvityksen sähköisesti netissä, mobiilina tai lentokentällä. Lähtöselvitys alkaa 2-3 tuntia ennen koneen lähtöä ja suljetaan tuntia ennen lähtöä. Jos teet lähtöselvityksen verkossa tai mobiilina, voit tehdä sen aikaisintaan 14 päivää tai viimeistään 3 päivää ennen lentoa. Mobiililähtöselvitysvaihtoehdossa voit vastaanottaa tarkistuskorttisi suoraan matkapuhelimeesi. Jos tarvitset lisäapua lähtöselvityksessäsi, kannattaa kääntyä Thomsonin henkilökunnan puoleen lentokentällä.

Matkatavarat ja kulut

Thomsonin lennoille voit ottaa mukaasi yhden käsimatkatavaran, jonka mitoitukset eivät saa ylittää 55x40x23 cm ja se saa painaa enintään 5 kg. Lähtöselvitettävät matkatavarat saavat painaa enintään yhteensä 20 kiloa. Kahden tai useamman matkustajan yhteinen laukku saa painaa enintään 32 kiloa. Lisämaksut ruumaan menevästä matkatavarasta ovat 40¬–60 euroa/hlö.

Istuimet

Thomsonilla oman lempipaikkasi saat kaikkein varmimmin ennakkovarauksella pienellä lisämaksulla. Voit varata istumapaikkasi heti siinä vaiheessa, kun varaat matkaasi, mutta kuitenkin niin, että matkan alkuun on enintään 364 päivää. Thomsonilla istumapaikat tulee varata viimeistään 4 vuorokautta ennen lentoa. Istumapaikat ovat varattavissa sesongeittain niin, että talvikauden lentojen istumapaikat voidaan varata edeltävänä keväänä ja kesäkauden paikat edeltävänä talvena. Thomsonilla voit saada istumapaikan ilman varausta, jos olet tilannut taxfree-tuotteita etukäteen tulevalta lennolta.

Varausmaksut ja muut maksut

Thomson ei veloita lentomatkustajiltaan ylimääräisiä varausmaksuja. Ainoat maksulliset palvelut lentoyhtiöllä ovat erinäiset lisäpalvelut tai lippuihin liittyvät muutokset.

Lisäpalvelut

Thomsonin maksullisiin lisäpalveluihin kuuluvat muun muassa lennoilla tarjoiltavat välipalat ja ateriat. Voit lukea valikoimasta lisää TUI:n Thomsonin ”Palvelu lennolla” -osiosta. Viihdettä Thomson Airwaysin lennoilla on mahdollista saada viihdejärjestelmän avulla. Premium-luokassa matkustaessa viihdejärjestelmä kuuluu hintaan, mutta Dreamliner-luokassa sen käytöstä veloitetaan 7 euroa/henkilö/suunta.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.