Kartta

Halvat lennot kohteeseen Vancouver kans.väl.

Kansainvälinen ja luonnonläheinen pieni suurkaupunki.

Vancouver tarjoaa suurkaupungin sykettä ja upeita luontoelämyksiä lähellä kaupunkia. Meri, vuoret ja metsät ympäröivät pilvenpiirtäjien täyttämää kaupungin keskustaa. Ostoskatujen, ruokapaikkojen ja kulttuuritapahtumien vastapainoksi Vancouverissa kannattaa nauttia villistä luonnosta ja maisemista, jotka ovat täynnä uusia kokemuksia ja yllätyksiä rennon kaupunkielämän lisäksi.

Viisumi:Yhdysvaltoihin matkustaessa tarvit 3kk turistiviisumin ja vähintään 6kk eteenpäin voimassa olevan passin. Viranomaiset vaativat myös paluulennon päivämäärän ja matkalipun.

Sesonki:Vuoden ympäri.

Liikenne:Vancouverissa on toimiva ja sujuva julkinen liikenne. Pääset kätevästi myös vuorille, merelle tai laskettelemaan vesibussilla ja linja-autolla. Vancouverissa on leveät ja hyvät kävely- ja pyörätiet.

Aukioloajat: Yleiset aukioloajat ma-pe klo 10-21, la klo 10-18 ja su 10-16.

Juomaraha:Juomarahan jättäminen kuuluu kanadalaiseen palvelukulttuuriin. Juomaraha on yleensä 15–20 prosenttia laskun loppusummasta.

Matkailutietoja:

www.tourismvancouver.com

Hätätilanteessa:

Suomen kunniakonsulaatti
Honorary Consulate of Finland
1188 West Georgia Street, Suite 1480
Vancouver, BC, V6E 4A2
Canada
Puh: +1 604 688 4483


Vancouverin suosituimmat matkailunähtävyydet:

1. Aquarium: Paikallisessa akvaariossa on yli 70 000 lajia aina arktisilta leveyksiltä Amazonin sademetsiin. Pääset lähelle eläimiä ja voit seurata päivittäisiä delfiiniesityksiä.

2.Päivä merellä:Nauti raikkaasta päivästä tai illallisesta auringonlaskussa merellä. Kaupungin vesillä liikennöi niin höyrylaivoja, vesibusseja kuin vuokrattavia kajakkeja ja paddle boardejakin. Valassafarille kannattaa suunnata maaliskuusta marraskuuhun, jolloin on vaellusaika.

3. Granville Island: Markkinahumua, mereneläviä, käsityöläisiä, taiteilijoita ja pikkukauppoja. Hyppää vesibussiin aamuvarhain ja suuntaa Granvillen saareen kulinaristiselle ja kansainväliselle kulttuuriseikkailulle. Ruokamarkkinoilta saatat bongata myös paikallisia kokkeja ostamassa päivän menun kaupungin parhaimpiin ravintoloihin.

4. Capilanon näköalasilta: Korkealta riippusillalta pääset ihailemaan luontoa, puunlatvoja ja alla olevaa kanjonia. Tee retki myös kalliokävelyllä ja seikkaile rannikkometsissä valmiilla reiteillä. Ei suositella korkeanpaikan kammoisille!

5. Grouse Mountain: Vartin päässä keskustassa pääset laskettelemaan. lumilautailemaan ja vaeltamaan vuorilla vuoden ympäri. Alueella käy vuosittain yli 1,2 miljoonaa matkailijaa.

Hyvä tietää:

Asukkaita:noin 600 000 (2,4 miljoonaa Vancouver BC)

Valuutta: Kanadan dollari (CAD)

Maanumero:+1

Uskonto:kristinusko.

Aikaero:-10 tuntia

Virallinen kieli:englanti ja ranska

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Vancouver kans.väl. lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Vancouver on kolme lentokenttää: Vancouver kans.väl., Vancouverin hiilisatama ja Vancouver Boundary Bay.
Delta, Air North , Capital Airlines, Singapore Airlines, KLM, Sichuan Airlines, Air New Zealand sekä Thai Airways lentävät suoraan kohteeseen Vancouver kans.väl..
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Vancouver kans.väl. on syyskuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.