Kartta

Lennot Ottawaan

Miten löydät halvat lennot Ottawaan?

Kanadan pääkaupunki Ottawa on eläväinen kaupunki, joka tarjoaa täydellisen loman monenlaisille matkaajille. Historiafriikeille on tarjolla yli 14 museota ympäri kaupunkia, shoppailijoille kohteita putiikeista ostareihin sekä luontodiggareille toinen toistaan upeampia puistoalueita. Lennot Ottawaan hankit hyvin vaivattomasti Skyscannerin lentohaulla tai voit halutessasi seurata Ottawan lentohintoja Hintavahdilla.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Ottawaan

Lennolle Ottawaan pääset Suomesta ainoastaan Helsinki-Vantaan lentoasema.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Ottawaan?

Ottawaan lentävät monet kansainväliset lentoyhtiöt, kuten Air Canada, TAP Air Portugal sekä Air China.

Ottawan lentokentät

Ottawan Macdonald-Cartierin kansainvälinen lentoasema sijaitsee 10 kilometrin päässä Ottawasta. Lentokentältä kulkee monia Shuttle-busseja keskustaan ja tämän lisäksi voit ottaa joko taksin tai hypätä paikallisbussiin.

Milloin on parhain aika vierailla Ottawassa?

Kevät on ehdottomasti parhainta aikaa matkata Ottawaan. Kaupunki tunnetaan näyttävistä puistoistaan ja keväällä kaupungin kukkaloisto pääsee oikeuksiinsa. Tunnetaanhan Ottawa erityisesti tulppaanifestivaaleistaan! Kesä on toki Ottawassa upea ja se onkin suosituinta sesonkiaikaa Ottawassa, mutta tuolloin hotellien hinnat voivat korkealla. Ottawa on erinomainen lomakohde myös talvisin, jolloin kaupunki tarjoaa erilaisia ulkoiluaktiviteetteja, kuten luistelu- ja hiihtomahdollisuuksia.

Mitä nähdä ja tehdä Ottawassa?

Kanadan pääkaupunki Ottawa on eläväinen miljoonan asukkaan kaupunki. Kaupunki on raikas yhdistelmä eri kulttuureita ja sen kaduilla englannin ja ranskan kieleen äänteet tulevat nopeasti tutuiksi. Ottawa on rento kaupunki, jossa on mahdollista kävellä joka paikkaan ja ponkaista nopeasti vaikkapa lenkille sen viheralueille, kuten Major´s Hillin tai Brewerin puistoon. Keskustan sydämessä liikkuessa kannattaa ehdottomasti suunnata suositulle ByWard Market -alueelle. Tämä historiallinen alue tarjoaa kaikkea aina pikku putiikeista yökerhoihin. Ottawan Sparks street on kaupungin keskeisimpiä kävelykatuja ja sen lisäksi, että kadulla tapahtuu aina jotain esityksistä festivaaleihin, se on upea arkkitehtuurisilta puitteiltaan. Kuuluisin nähtävyys kaupungissa on näyttävä Kanadan parlamentti, joka on kertaalleen palanut lähes kokonaisuudessan vuonna 1916. Muodin perässä sen sijaan kannattaa suunnata Ottawaan suosittuihin tavarataloihin, kuten CF Rideau Centre -ostoskeskukseen.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Peace Tower, Canada parlament, Byward Market, Chinatown, Major´s Hill

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Ottawa kans.väl. lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Ottawa on neljä lentokenttää: Ottawa Rockcliffe St, Ottawa Gatineau, Ottawa Train Station ja Ottawa kans.väl..
Air North , Delta, KLM, Air New Zealand, Piedmont Airlines As American Eagle, SATA, Avianca sekä SAS lentävät suoraan kohteeseen Ottawa kans.väl..
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Ottawa kans.väl. on lokakuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.