Kartta

Lennot Halifaxiin

Miten löydät halvat lennot Halifaxiin?

Jos haluat tutustua aikamme tunnetuimpiin merellä sattuineisiin onnettomuuksiin syvemmin, tarjoaa Halifax tähän mahdollisuuden. Olivathan Halifaxin kaupunkilaiset ensimmäisiä paikan päälle ehtineitä. Muutenkin merellinen Halifax sopii niille, jotka nauttivat tyrkyävistä aallokoista ja tunnelmallisista satamista. Lennot Halifaxiin ovat vain kätesi ulottuvilla Skyscannerin lentohaulla!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Halifaxiin

Helsinki-Vantaan lentoasema on ainoa lentoasema Suomessa, joka operoi lentoja Kanadan Halifaxiin. Varaudu myös enintään kahteen vaihtoon eri lentokentillä matkan varrella.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Halifaxiin?

Lentoja Halifaxiin tarjoavat Suomesta esimerkiksi Air Canada, KLM ja United.

Halifaxin lentokentät

Halifaxin lentokenttä tunnetaan nimellä Halifaxin Stanfieldin kansainvälinen lentokenttä. Lentokenttä tarjoaa useita eri vaihtoehtoja matkaajille matkata kentältä keskustaan. Tällaisia ovat muun muassa taksien lisäksi bussi numeroilla 320. Bussi 320 kulkee lentokentältä tavallisesti 30 minuutin välein, mutta joinakin aikoina myös 60 minuutin välein.

Milloin on parhain aika vierailla Halifaxissa?

Suosituinta aikaa matkustaa Halifaxiin on toukokuun ja lokakuun välinen aika. Tuolloin kaupunki täyttyy turisteista. Syynä tähän ovat auki olevat nähtävyydet sekä Halifaxissa ahkerasti järjestettävät festivaalit. Juurikin tapahtumat voivat tuona aikana ruuhkauttaa kaupungin hotellit hetkittäisesti. Jos haluat välttää korkeat hotellihinnat, hanki lennot Halifaxiin marraskuun ja helmikuun väliselle ajalle. Tuolloin pääset nauttimaan myös läheisistä Nova Scotian laskettelurinteistä!

Mitä nähdä ja tehdä Halifaxissa?

Atlantan itäosassa sijaitseva Halifax on äänestetty yhdeksi Kanadan ystävällisimmistä ja onnellisimmista kaupungeista, joten voit odottaa matkaltasi pelkästään positiivisia fiiliksiä! Kiitosta saa myös Halifaxin sijainti meren äärellä ja sen monipuoliset vaellusmahdollisuudet luonnossa. Ulkoilma-aktiviteettien perään kannattaa suunnata esimerkiksi Blue Mountain Birch Cove -luonnonpuistoalueelle. Hipsterimäinen rannikkokaupunki Halifax tarjoaa rentoa meininkiä ja se on täynnä trendikkäitä mereneläviin keskittyneitä ravintoloita ja luomuviinibaareja. Piipahtaa kannattaa erityisesti paikallisilla Farmers Market -tapahtumilla. Halifaxin eläväinen satama-alue on yksi kaupungin päänäyttämöistä ja sinne suunnataan usein ihailemaan myös upeita auringonlaskuja. Muita mainittavia nähtävyyksiä kaupungissa ovat Discovery-tiedekeskus ja sen lukuisat museot ja taidegalleriat, kuten Maritime museum ja Art Gallery of Nova Scotia. Perheiden kannattaa suunnata Fisherman´s Cove -kylään, joka on yli 200 vuotta vanha. Kylässä vierähtää helposti yksi päivä alueen ravintoloita ja putiikkeja läpikäydessä.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Citadell Hill, Fisherman´s cove, Maritime museum, Discovery Centre

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Halifax kans.väl. lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Halifax on kaksi lentokenttää: Halifax kans.väl. ja Halifax Shearwater.
Delta, KLM, Swoop, SATA, Avianca, SAS, Condor sekä Austrian Airlines lentävät suoraan kohteeseen Halifax kans.väl..
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Halifax kans.väl. on maaliskuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.