Kartta

Lennot Veronaan

Miten löydät halvat lennot Veronaan?

Romanttinen Verona sulattaa sydämet! Verona on kirinyt viime vuosina Italian suosikkikaupunkikohteisiin, mikä on hyvä huomioida matkaa sinne suunnitellessa. Lennot Veronaan kannattaakin hankkia jo kuukausia ennen kesäsesongin alkamista. Tässä sinua auttavat toki Skyscannerin oma lentohaku, sekä kaikki muut matkasuunnittelua helpottavat työkalut ja matka-artikkelimme.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Veronaan

Suomesta Veronaan pääset tällä hetkellä ainoastaan Etelä-Suomen päälentokentältä eli Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Veronaan?

Veronaan Suomesta pääset muun muassa seuraavien lentoyhtiöiden kyydillä: Lufthansa, KLM, Finnair, SAS, Vueling Airlines ja Iceland Air, Pääset helposti tarkastamaan suorat lennot haluamaasi kohteeseen Skyscannerin lentohaun kautta ja haun tulokset saat käyttöösi vain sekunneissa.

Veronan lentokentät

Paikallisten keskuudessa Veronan Verona-Villafrancan lentokenttä on tuttavallisemmin Valerio Catullo. Lentokentältä vaivattomimmin ja halvimmalla keskustaan pääsee bussilla, joka kulkee aina aamusta klo 6.30 yöhön klo 23.30 saakka. Linja-auto vie matkaajat asemalta suoraan Veronan rautatieasemalle, josta on hyvä jatkaa myös muualle maahan.

Milloin on parhain aika vierailla Veronassa?

Verona ja Italia maana on turistikohteena ihanteellinen, koska sen kaupungit tarjoavat mukavat puitteet lomailulle ympäri vuoden. Toki jos haluaa, kannattaa vältellä suurinta turistirysää lomakautena toukokuusta elokuuhun. Verona on pieni kaupunki, joten ruuhkautumiset voivat olla juuri kesäaikaan mahdollisia eri nähtävyyksille ja ravintoloihin. Säiden puolesta Verona on ihanteellinen: kesät ovat pitkiä ja kuumia ja talvet lyhyitä ja leutoja. Sateita ei kannata Veronassa pelätä, koska siellä on ainoastaan muutamia sateisia päiviä vuodessa. Kaupungissa kuuma hellekausi voi jatkua jopa syyskuun loppuun, joten lennot Veronaan kannattaa uskaliaasti hankkia vasta varsinaisen Suomen kesäsesongin jälkeen.

Mitä nähdä ja tehdä Veronassa?

Verona on kaupunki, joka tunnetaan erityisesti erinomaisista shoppailumahdollisuuksistaan. Hinnat voivat olla suomalaisten mielestä suht korkeat, mutta niin on tuotteiden laatukin. Turistien onneksi Veronan keskustan ostosalueet ovat hyvin lähekkäin toisiaan, joten läkähtymiseen saakka ei tarvitse kipitellä kuumallakaan säällä. Tunnetuimpia ostosalueita ovat pääkatu Via Mazzini, Piazza delle Erbelle sekä Piazza Bran. Tutustu myös ihmeessä Veronan huikeaan kulttuurielämään, kuten 2000 vuotta vanhan amfiteatterin tarjontaan, jossa pidetään syksyisin maailmankuulut Arena di Verona Festival -oopperafestivaalit. Jos sinulla jää suinkin aikaa, niin lähde ihmeessä lähialueilla järjestettäville viinikierroksille esimerkiksi Garda-järvelle. Ruokaa yhdessä viininautintojen kanssa ei todellakaan kannata unohtaa Veronassa vieraillessa. Piazza Bra -aukio on kaupungin suosituimpia ravintola- ja terassialueita ja ruoka on erinomaista, vaikka turistiseuduksi aluetta voidaankin kutsua.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Arena, Teatro Romano, Casa di Giulietta, Torre dei Lamberti, Gardajärvi, Veronan tuomiokirkko

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Verona kans.väl. lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.