Kartta

Lennot Tel Aviviin

Miten löydät halvat lennot Tel Aviviin?

Israelin modernein kaupunki Tel Aviv viehättää erityisesti nuoria matkaajia, jotka haluavat yhdistää rantalomaansa myös yöelämän tarjoamaa säpinää! Kun hankit lennot Tel Aviviin Skyscannerin kautta, olet melkein jo perillä! Miten tämä onnistuu? Yksinkertaisesti. Teet vain haun Skyscannerin lentohaulla ja saat sekunneissa nenäsi eteen kaikki edullisimmat lennot Tel Aviviin. Jos haluat vielä miettiä lentoja Tel Aviviin, kannattaa ottaa käyttöön Skyscannerin Hintavahti, joka lähettää sinulle sähköpostia, kun lentohinnoissa Tel Aviviin tulee muutoksia.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Tel Aviviin

Suomesta Helsinki-Vantaan lentoasema, Tampere-Pirkkalan lentoasema sekä Turun lentoasema operoivat lentoja Tel Aviviin. Valitettavasti nämä lennot Tel Aviviin eivät ole suoria, vaan vaativat yhden välilaskun.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Tel Aviviin?

Suomesta useampi lentoyhtiö lentää lentoja Tel Aviviin, mutta kaikki nämä reitit vaativat ainakin yhden välilaskun. Näitä lentoyhtiöitä ovat muun muassa Turkish Airlines, Norwegian, Aeroflot sekä Lufthansa. Lentoaika Suomesta Tel Aviviin on lyhimmillään 7,5 tuntia.

Tel Avivin lentokentät

Tel Avivin lentokenttä on Israelin suurin kansainvälinen lentokenttä. Se sijaitsee Lodin kaupungissa noin 15 kilometrin päässä Tel Avivista. Lentokentältä Tel Aviviin pääset helposti edessä olevalta taksiasemalta, bussilla tai taksilla.

Milloin on parhain aika vierailla Tel Avivissa?

Tel Aviv on erinomainen ympärivuotinen kohde, koska säät suosivat siellä sekä kesä- että talvikuukausina. Jos kuitenkin haluat välttää helteisimmän ja ruuhkaisimman lomakauden, kannattaa jättää kesäkuukaudet väliin alkaen kesäkuusta ja jatkuen aina elokuun loppuun. Vilpoisempi, mutta suomalaiselle sopivampi ilmasto on keväällä ja syksyllä.

Mitä nähdä ja tehdä Tel Avivissa?

Tel Aviv on Israelin moderneimpia ja nopeimmin kasvavia kaupunkeja. Siellä voit yhdistää Barcelonan lailla sekä löhöily- että kaupunkiloman samaan matkaan. Tel Aviv ei välttämättä ole parhain vaihtoehto perhematkailijoille, koska kaupunki tunnetaan erityisesti vilkkaasta yöelämästä, mutta keskustan tohinaa voi toki karata nauttimaan kaupungin upeasta Beach Promenade -rantabulevardista. Kaupungin vanhakaupunki tunnetaan nimellä Jaffa ja tämä yli 4000 vuotta vanha alue on Tel Avivin suosituimpia. Sieltä löytyy monipuolisesti käsityöputiikkeja, kahviloita ja taidegallerioita tutkittavaksi. Vierailtuja kohteita ovat myös alueen basaarit, joista voi tehdä loistavia löytöjä tuliaisiksi. Täysin vanhankaupungin vastakohtaa edustaa Tel Avivin Neve Tzedekin kaupunginosa, jossa kirjailijat ja muu luova luokka viettävät aikaansa trendikkäissä kahviloissa ja ravintoloissa. Matkaajat löytävät sieltä putiikkeja, joissa myydään persoonallisia koruja, vaatteita ja sisustustarvikkeita.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Jaffan kellotorni, Beach Promenade, Carmel Market, Tel Avis Museum of Art

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Tel Aviv lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.