Kartta

Lennot Seinäjoelle

Miten löydät halvat lennot Seinäjoelle?

Me Skyscannerilla olemme varmoja siitä, että jossain vaiheessa elämää tulet todennäköisesi tutustumaan Etelä-Pohjanmaan meininkiin vierailemalla Seinäjoella. Voi olla, että syy vierailuun on jokin sen suosituista festivaaleista, kansallispuistot tai jopa Alvar Aalto! Olipa syy, mikä tahansa, niin lennot Seinäjoelle voit aina hankkia Skyscannerin kautta. Se on helppoa, koska kaikki lennot Seinäjoelle löydät vain sekunneissa Skyscannerin lentohaulla.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Seinäjoelle

Suoria lentoja Seinäjoelle tarjoavat Suomessa kaksi lentokenttää: Helsinki-Vantaan lentoasema sekä Jyväskylän lentoasema.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Seinäjoelle?

Jyväskylästä ja Helsingistä pääset Seinäjoelle muun muassa seuraaville lentoyhtiöillä: Finnair, KLM ja SAS.

Seinäjoen lentokentät

Seinäjoen lentokenttä sijaitsee Ilmajoella noin 14 kilometriä Seinäjoen keskustasta. On hyvä huomoida, että Seinäjoelta ei lennetä tällä hetkellä lainkaan reittilentoja. Seinäjoesta lähin lentokenttä, joka tarjoaa reittilentoja matkailijoille, on Vaasan lentokenttä.

Milloin on parhain aika vierailla Seinäjoella?

Kuten useimmat Suomen kaupungit, on Seinäjokikin edustavimmillaan kesäisin. Tuolloin kaupungissa järjestetään useita erilaisia tapahtumia, joista kaupunki parhaiten tunnetaankin. Näitä ovat muun muassa Provinssirock-festivaali kesäkuussa sekä Seinäjoen Tangomarkkinat. Myös Vauhtiajot-tapahtuma houkuttelee paikan päälle runsaasti ihmisiä. Kannattaakin huomioida näiden tapahtumien ajankohta, jotta saat varmasti kaupungista itsellesi hotellin tai muun majoituksen.

Mitä nähdä ja tehdä Seinäjoella?

Jos tämä Etelä-Pohjanmaan kasvukeskus jostain tunnetaan, niin sen lukuisista tapahtumistaan! Erityisesti Provinssirock-festivaali houkuttelee Seinäjoelle vuosittain kymmeniä tuhansia vieraita. Tähän kun lisätään vielä suositut Tangomarkkinat ja Vauhtiajot, niin vierailijoiden määrä kasvaa vuosittain jopa 200 000:een! Seinäjoen kulttuurisesta perinnöstä kertoo myös alueen paikallinen lahjakkuus, arkkitehti Alvar Aalto. Aallon kädenjälkeä kaupungista löytää muun muassa seurankuntakeskuksesta, kaupungintalosta, kirjastosta sekä teatterista. Seinäjoki on siis todellinen Aalto-aarrearkku muotoilusta kiinnostuneille! Perheille Seinäjoki tarjoaa monenlaista aktiviteettia. Muksujen kanssa voi vierailla esimerkiksi Duudsonit Activity Park -puistossa, lasten liikennepuistossa sekä Kalajärven matkailukeskuksessa.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Aalto-keskus, Duudsonit Activity Park, Lakeuden Risti, Etelä-Pohjanmaan maakuntamuseo

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Seinäjoki-Ilmajoki lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.