Kartta

Lennot San Joseen

Miten löydät halvat lennot San Joseen?

San Jose tunnetaan parhaiten Silicon Valleyn alueestaan, mutta sen inspiroivan tunnelman lisäksi kaupunki tarjoaa upeita luontokokemuksia, herkullisia makuelämyksiä ja shoppailumahdollisuuksia. Lähde tutustumaan monipuoliseen San Joseen. Tämä onnistuu helpoiten Skyscannerin lentohaulla, joka hakee sinulle lennot San Joseen vain sekunneissa. Sinun tehtäväksesi jää vain valikoida ne lennot San Joseen, jotka sopivat juuri sinun kukkarollesi.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja San Joseen

Lentoja San Joseen tarjoavat Suomesta Helsinki-Vantaan lentoasema sekä Oulun lentoasema. Oulusta lähdettäessä tulet vaihtamaan lentokonetta Helsingissä.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan San Joseen?

Lentoyhtiöt, joilla suomalaiset pääsevät matkaamaan San Joseen, ovat muun muassa British Airways, Lufthansa sekä KLM.

San Josen lentokentät

San Josén kansainvälinen lentokenttä sijaitsee vain kolmen kilometrin päässä kaupunkialueesta. San Josen lentokentältä pääset matkustamaan vaivattomasti taksilla tai shuttle-busseilla.

Milloin on parhain aika vierailla San Josessa?

San Joseen kannattaa matkustaa loppuvuodesta sekä alkuvuodesta aina huhtikuuhun saakka. Tuolloin kaupungissa satelee harvakseltaan ja ihana kevätaurinko lämmittää mukavasti museo- ja puistokiertelyn lomassa. On hyvä huomioida, että San Josessa on erittäin kuumat kesät aina kesäkuusta toukokuuhun. Heinä-elokuussa kaupungissa taas satelee eniten koko vuonna.

Mitä nähdä ja tehdä San Josessa?

On totta, että San Jose tunnetaan parhaiten Silicon Valleystaan, mutta kaupungilla on paljon muutakin annettavaa. San Josesta löytyy lomatekemistä monenlaisille matkaajille aina pariskunnista lapsiperheisiin. Kaupunki tunnetaan erityisesti laadukkaista museoistaan, joista perheen pienimpien kanssa matkustaville suosittelemme ehdottomasti lasten Discovery-museota, jossa muksut saavat tutustua tieteen tekemiseen hauskoin eri tavoin. Kaiken ikäisille jännittävä kokemus on varmasti kaupungin egyptiläinen museo, jossa on esillä suurin kokoelma taidetta ja esineitä Egyptin valta-ajoilta. San Josessa on myös erittäin aktiivinen kulttuurielämä ja matkaajat löytävät varmasti jokaiselle illalle keikkoja, oopperaa tai teatteria jostain päin kaupunkia. Turisteille on tarjolla myös mielenkiintoinen sovellus, jonka he voivat ladata vaikka puhelimeensa. Tämä sovellus kertoo kaupungin historiasta sitä mukaa kuin kävelee San Josen kaduilla!

Kuuluisimmat nähtävyydet: Mission Peak, San Jose Municipal Rose Garden, Alum Rock Park, Japantown

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen San Jose (Mindoro) lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.