Kartta

Halvat lennot kohteeseen Sønderborg

Etelä-Tanskan Sønderborg sijaitsee luonnonkauniilla alueella, kapean Alssundin salmen molemmin puolin. Kaupunkia yhdistää kaksi siltaa, jotka ylittävät salmen. Alueelta löytyy historiaa ja kauniita maisemia.

Nähtävyydet & aktiviteetit
Sønderborgin linna
ja siellä sijaitseva museo, Museet på Sønderborg Slot, ovat alueen tärkeimpiä nähtävyyksiä. Linnakkeella on pitkä ja värikäs historia, sen rakentaminen aloitettiin jo vuonna 1158 Tanskan kuninkaan Valdemar I Suuren toimesta. Linnan kappeli on ainutlaatuinen, sillä se on yksi Euroopan parhaiten säilyneistä luterilaisista renessanssikappeleista, rakennettu 1500-luvulla. Historianystävien kannattaa piipahtaa myös Vibækin myllyllä. Se on peräisin 1750-luvulta ja on kunnostettu hienosti. Sønderborgin alueen luonto ja maisemat ovat monimuotoisia ja siksi täällä on runsaasti mahdollisuuksia ulkoilma-aktiviteetteihin kuten pyöräilyyn, kalastukseen ja ratsastukseen. Myös golfmaastot houkuttelevat niin paikallisia kuin matkailijoita. Viehättävät satama- ja ranta-alueet houkuttelevat kävelyretkille ja rantakahviloihin. Lapset ja lapsenmieliset suuntaavat tiedehuvipuisto Universeen, joka tarjoaa tekemistä vaikka koko päiväksi.

Shoppailu
Sønderborg on eteläisen Tanskan shoppailukeskus. Borgen on yksi alueen suurimmista ostoskeskuksista, josta löytyy runsaasti erilaisia liikkeitä. Kaupunkiin tullaan usein myös viiniostoksille. Sønderborgin keskustassa sijaitseva Wohlenberg Vinhandel on Jyllannin kuuluisin viinikauppa.

Ruoka
Tanskalainen keittiö on tunnettu kalaruoistaan, joita kannattaa maistaa myös Sønderborgissa. Ravintola Colosseum rannan tuntumassa sekä 1800-luvulta peräisin oleva Skovby Kro -krouvi tarjoilevat perinteisiä tanskalaisia ruokia. Muita tanskalaisia herkkuja ovat frikadeller, jotka ovat paikallisia lihapullia sekä tietenkin smörrebrödit.

Ilmasto
Tanskan ilmasto on Suomea leudompi ja talvet ovat leutoja ja sateisia. Kesät ovat pitkiä, muuta eivät kovin kuumia.

Lennot
Sønderborgiin pääsee kätevästi yhdellä välilaskulla esimerkiksi Kööpenhaminan tai Tukholman kautta.Skyscannerilta löydät halvat lennot helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua.

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Sønderborg lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Sønderborg on yksi lentokenttä: Sønderborg.
Danish Air Transport, Flexflight, sekä Air Alsie lentävät suoraan kohteeseen Sønderborg.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Sønderborg on helmikuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.