Kartta

Lennot San Franciscoon

Miten löydät halvat lennot San Franciscoon?

San Francisco viehättää ilmapiirillään ja letkeällä elämäntyylillään ja sieltä löytyykin paljon nähtävää niin taiteen kuin arkkitehtuurinkin saralta. Vaikka San Franciscossa ja sen lähialueilla asustelee noin miljoona asukasta, se on kokonsa puolesta houkutteleva paikka matkaajalle. Kannattaa siis tehdä hyvä päätös ja hankkia pikimmiten lennot San Franciscoon Skyscannerin kautta. Kaikki saatavilla olevat lennot San Franciscoon löydät Skyscannerin lentohaulla. Jos matka-ajankohtasi voi joustaa, kannattaa asettaa Skyscannerin Hintavahti, joka seuraa lentohintojen kehitystä jatkuvasti ja lähettää tiedon sähköpostiisi, kun lentojen hinnat ovat haluamallasi tasolla.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja San Franciscoon

Suomen lentokentiltä San Franciscoon pääset ainoastaan Helsinki-Vantaan lentoasema. Lennot San Franciscoon eivät ole koskaan suorat, vaan vaativat ainakin yhden välilaskun.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan San Franciscoon?

Lentoja San Franciscoon tarjoavat Suomesta muun muassa seuraavat lentoyhtiöt: Air Berlin, Air France, Delta ja Brussels Airlines.

San Franciscon lentokentät

San Franciscon lentokenttä sijaitsee 13 kilometrin päässä San Franciscosta San Mateossa. Lentokentältä matkustajat pääsevät kulkemaan San Franciscon keskusta-alueelle taksilla, junalla tai bussilla.

Milloin on parhain aika vierailla San Franciscossa?

Hieman yllättäen San Francisco on matkailijoille parhaimmillaan syksyaikaan syyskuusta lokakuuhun. Syy tähän ovat korkeimmat lämpötilat, jotka kaupunki tarjoilee juuri syksyllä! Tämän lisäksi kevät on parhainta aikaa matkustaa San Franciscoon, koska silloin kaupunki ei ole niin ruuhkainen kuin kesällä. Talviaika on viileämpää, jolloin kaupungin asukkaat suuntaavat Los Angelesiin. Tällöin lennot San Franciscoon ja hotellit ovat huokeimmillaan.

Mitä nähdä ja tehdä San Franciscossa?

San Francisco poikkeaa muista USA:n kaupungeista sen boheemilla ilmapiirillä. Kaupunki on kautta aikain tunnettu vapaasta ilmapiiristään ja tämä ainutlaatuinen tunnelma todellakin välittyy sen kaduilla. San Francisco tunnetaan erityisesti värikkäistä taloista, kaapeliraitiovaunuista sekä mäkisistä teistä, mutta kaupunki tarjoaa myös huippuluokan kulinaristisia nautintoja ja taidetta eri aloilla. Suosituimpia nähtävyyksiä kaupungissa ovat tietenkin maailmankuulu 2700 metriä pitkä Golden Gate -silta ja Alcatrazin vankilasaari, joihin kumpaankin järjestetään opastettuja matkoja. Painted ladies -talot eli värikkäiksi maalatut viktoriaaniset talot Alamo Squarella ovat persoonallisimpia matkakohteita kaupungissa. Ei myöskään pidä unohtaa, että San Francisco on todellinen kulttuurikaupunki, joten vieraile ehdottomasti sen monissa museoissa ja taidegallerioissa.

Kuuluisimmat nähtävyydet: : Golden Gate Bridge, Alcatraz, Painted ladies, Sausalito, Golden Gate Park

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen San Francisco kans.väl. lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa San Francisco on yksi lentokenttä: San Francisco kans.väl..
Delta, Gulf Air, Singapore Airlines, KLM, Air New Zealand, French Bee, Norwegian sekä GOL Linhas Aéreas lentävät suoraan kohteeseen San Francisco kans.väl..
Edullisin lentokuukausi kohteeseen San Francisco kans.väl. on syyskuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.