Kartta

Halvat lennot kohteeseen Rimini

Rimini on täydellinen rantalomakohde. Sen takaa yli 15 kilometrin mittainen hiekkaranta. Riministä tuli suosittu lomakohde jo 1960-luvulla ja sinne suuntasivat jo silloin sekä italialaiset että ulkomaalaiset matkailijat. Kaupungista löytyy myös historiallinen keskusta ja vauhdikasta yöelämää.

Nähtävyydet & aktiviteetit

Pitkä hiekkaranta on hyvin hoidettu ja sieltä voi vuokrata rantatuoleja ja aurinkovarjoja kunnon auringonottopäivää varten. Rannalla on myös kahviloita ja baareja. Erilaiset ranta-aktiviteetit, kuten poluveneily, rantalentopallo ja vesijumppa ovat suosittuja. Riminissä on myös Euroopan suurimmaksi sanottu vesipuisto Aquafan, josta löytyy uskomattomia liukumäkiä, mutta myös rentouttavia vesihierontapisteitä. Kaupungin delfinaariossa pääsee tutustumaan delfiinien elämään.

Kaupungin historiallisesta keskustasta löytyy muun muassa keisari Augustuksen riemukaari ja Piazza Cavour ja Piazza Tre Martiri-aukiot sekä roomalainen amfiteatteri. Muita nähtävyyksiä on Tiberiuksen silta, Malatestan temppeli sekä Sismondon linna.

Kaupungin yöelämä on vilkasta; Marseillesta löytyy rauhallisia kuppiloita ja ravintoloita, mutta myös drinkkibaareja ja yökerhoja. Rantabaarit ovat ihania kohteita viettää iltaa, kun aurinko laskee ja merelta käy lämmin tuuli. Riminin lähellä sijaitseva kalastajakylä Cattolica on viehättävä päiväretkikohde ja lähellä sijaitsee myös Unescon maailmanperintökohteita vilisevä Ravenna, San Marino sekä Venetsia.

Ilmasto

Riminissä on kesäisin kuuma, päivälämpötilat ovat yli 30 asteen. Myös merivesi lämpenee erittäin lämpimäksi ja sinne uskaltautuu vilukissoinkin. Ilmasto on välimerellinen ja leuto myös talvella.

Ruoka

Riminissä ruoka on takuuvarmaa italialaista. Kaupungissa on ihania pizzerioita sekä osterioita. Hintataso on Suomen luokkaa. Paikalliset syövät illallisen 19.30-20.00 aikaan, jollloin ravintoloissa saattaa olla tungosta.

Shoppailu

Riminin vanhasta kaupungista, pääkatu corso d'Auguston varrelta löytyy paljon merkkivaateliikkeitä. Tavaratalo Coin sekä suuri Le Befanen ostoskeskus ovat myös shoppailijan must-kohteita. Keskiviikkoisin ja lauantaisin piazza Cavourilla järjestetään markkinat. 

Lennot

Skyscannerilla löydät halvat lennot Marseilleen helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua. Jos voit joustaa matkasi ajankohdan suhteen, kannattaa vilkaista sivun oikeaan laitaan. Palkit näyttävät arviomme lentojen hinnoista kuukausittain, auttaen sinua valitsemaan sopivimmat päivät matkaasi varten. Mikäli matkustuspäiväsi ovat jo tiedossa, voit syöttää ne lentohakuumme ja saat parhaat lentoyhteydet tietoosi hetkessä.  

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Rimini lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.