Kartta

Halvat lennot Riikaan

Miten löydät halvat lennot Riikaan?

Riika tarjoaa monipuoliset puitteet vaikkapa viikonlopun mittaiselle kaupunkilomalle. Edulliset lennot Riikaan löydät tietenkin Skyscannerin lentohaulla. Hintahälytys on erinomainen vaihtoehto sinulle, joka haluat vielä seurata Riikan lentohintoja ennen kuin teet päätöksen tulevan matkasi ajankohdasta.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Riikaan

Suomesta Riikaan pääset matkaamaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta, Turun lentoasemalta sekä Tampere-Pirkkalan lentoasemalta.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Riikaan?

Monet lentoyhtiöt tarjoavat lentoja Riikaan Suomesta, kuten Finnair ja British Airways.

Riikan lentokentät

Riian kansainvälinen lentoasema Lidosta Riga sijaitsee noin 30 minuutin päästä kaupungin ydinkeskustasta. Matkaajat pääsevät lentokentältä helposti keskustaan bussilla tai taksilla.

Milloin on parhain aika vierailla Riikassa?

Riika sijaitsee meren läheisyydessä, mikä tekee keväästä ja kesästä siellä kosteita ilmastoltaan. Suosittelemme hankkimaan lennot Riikaan kesäkuukausina, jolloin elohopea nousee noin 20 asteeseen. Myös talvi on kaupungissa miellyttävän lämmin, joten lennot Riikaan uskaltautuu hyvin ostamaan myös pimeimmille kuukausille.

Mitä nähdä ja tehdä Riikassa?

Latvian pääkaupunki Riikaa ei suotta kutsuta pikku-Pariisiksi! Se henkii samanlaista vanhanaikaista tunnelmaa, mikä tekee siitä upean kohteen historiallista arkkitehtuuria rakastaville. Sen kiehtovat kapeat kujat suorastaan houkuttelevat matkailijat tutkimaan kaupungin nurkkia. Riikasta saakin eniten irti rauhaisasti kävellen ja nähtävyyksistä nauttien. Pietarin ja Jaakobin kirkko ovat kaupungin yleisömagneetteja ja vanhakaupunki houkuttelee tekemään ostoksia paikallisilta kauppiailta. Riika on kulttuurikaupunki parhaimmasta päästä, joten älä jätä väliin sen lukuisia tarjonnassa olevia musiikki- ja teatteriesityksiä. Riian yöelämä on keskittynyt pubeihin, joissa kannattaa maistella paikallisia oluita ja tilata oheen rasvaisia herkkuaterioita.

Kuuluisimmat nähtävyydet:Riian katedraali, Pyhän Pietarin kirkko, Mustapäiden talo, Vapauden muistomerkki

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Riika kans.väl. lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Riika on yksi lentokenttä: Riika kans.väl..
Transavia France, KLM, Danish Air Transport, Braathens Regional Airways, Norwegian, Czech Airlines, Air Malta sekä Azerbaijan Airlines lentävät suoraan kohteeseen Riika kans.väl..
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Riika kans.väl. on maaliskuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.