Kartta

Halvat lennot kohteeseen Pula

Pula – Kuuma kulttuurikohde

Kroatian Istrian niemimaan kärjessä sijaitsevan Pulan kiehtova historia näkyy vielä tänäkin päivänä sen kaupunkikuvassa. Pulan omistajuus on vaihdellut Itävallalta Ranskaan sekä Italiaan. Ovatpa venetsialaisetkin jättäneet kädenjälkensä kaupunkiin. Pula on merkittävä turistikohde, jossa yhdistyvät kulttuuri- sekä rantaloma.

Historia ja nähtävyydet

Pulassa riittää historiallista nähtävää. Sen suosituimpia turistikohteita on roomalainen amfiteatteri ”Pula Arena”, joka on edelleen käytössä paikallisten järjestämiin tapahtumiin. Sergiuksen riemukaari ja Augustuksen temppeli kuuluvat myös päänähtävyyksiin. Pulan lähellä Adrianmeren rannikolla sijaitsee kaunis Brijunin saariryhmä, joka toimii kansallispuistona.

Ruoka ja juoma

Pulan vanhakaupunki on tunnelmallista aluetta ruokailuun: sen persoonalliset mukulakivitiet ovat jäänne jo roomalaisten ajoilta! Amfiteatterin ympäristö houkuttelee turisteja ja Rocs-taidekeskuksen alue kaupungin trendikkäimpiä menijöitä. Pulan värikäs historia näkyy sen ruokamaailmassa. Edustettuina ovat mm. italialainen, keskieurooppalainen ja unkarilainen keittiö, ja slaavilaisuus vaikuttaa mauissa merkittävästi.

Shoppailu & vapaa-aika

Flanaticka Ulica on Pulan pääostoskatu, jonka varrelta löytyy useita pikkuputiikkeja. Putiikit ovat erikoistuneet muun muassa kenkiin, vaatteisiin ja kosmetiikkaan. Toki kadulla ovat edustettuina myös kansainväliset brändit. Pulassa kannattaa vierailla myös paikallisilla kasvis-, kala- ja lihamarkkinoilla, joista löytyy paikallisia herkkuja ja tuliaisia kotiin viemisiksi.

Milloin Pulaan?

Pula on ympärivuotinen lomakohde ja sen rantakelit ovat täydelliset suurimman osan vuotta. Jos hakee mahdollisimman halpoja hotellihintoja, kannattaa Pulaan matkustaa toukokuun puolesta välistä syyskuun alkuun. Heinä- ja elokuu ovat Pulassa ruuhkaisinta aikaa. 

Ilmasto

Pulan ilmasto on erittäin miellyttävä. Sen korkein keskilämpötila on elokuussa 24 celsiusastetta ja alhaisin -6 astetta tammikuussa. Pulan ilmasto on myös erittäin kostea. 

Lennot

Skyscannerilla löydät halvat lennot Pulaan helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua.

Jos voit joustaa matkasi ajankohdan suhteen, kannattaa vilkaista sivun oikeaan laitaan. Palkit näyttävät arviomme lentojen hinnoista kuukausittain, auttaen sinua valitsemaan sopivimmat päivät matkaasi varten. Mikäli matkustuspäiväsi ovat jo tiedossa, voit syöttää ne lentohakuumme ja saat parhaat lentoyhteydet tietoosi hetkessä. Hotellit Pulasta löytyvät kätevästi hotellihaullamme, josta ohjaamme sinut suoraan hotellin tai matkatoimiston sivuille. 

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Pula lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.