Kartta

Miten löydät halvat lennot Chicagoon?

Anna Chicagon viihdyttää sinua! Skyscannerin kautta löydät halvimmat lennot Chicagoon vaivattomasti. Jo muutaman minuutin päästä sinulla voi olla lennot Chicagoon takataskussasi! Mitä Chicago sitten tarjoaa vierailijoilleen? Afro-amerikkalaisen jazzin kehdoksikin sanottu Chicago hurmaa ennen kaikkea musiikillaan ja nähtävyyksillään. Alla voit tutustua kaupunkiin lisää ja ottaa selvää, mitkä lentoyhtiöt tarjoavat lennot Chicagoon. Hanki lennot Chicagoon Skyscannerin lentohaulla jo tänään!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Chicagoon

Matkan Chicagoon pääsee aloittamaan Suomessa monesta lähtökaupungista, kuten Maarianhaminan tai Tampere-Pirkkalan lentoasemalta, mutta lennot Chicagoon vaativat aina yhden vaihdon Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Kaiken kaikkiaan vaihtoja voi matkan aikana olla kaksi.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Chicagoon?

Lentoja Chicagoon lennetään Suomesta aina muutamalla vaihdolla. Matka-aika on tavanomaisesti vähimmillään 10 tuntia. Lentoyhtiöt, jotka operoivat lentoja Chicagoon ovat muun muassa American Airlines, Delta ja British Airways.

Chicagon lentokentät

Chicagossa toimii kaksi eri lentokenttää: O´Haren kansainvälinen lentokenttä sekä Chicago Midwayn lentokenttä. O´Haren kansainvälinen lentokenttä on yksi maailman vilkkaimmista lentokentistä ja se sijaitsee 27 kilometriä Chicagosta luoteeseen. O´Haren lentokentän edustalta matkailijat löytävät takseja ja keskustan ja lentokentän välillä operoivat sekä junat että bussit. O´Haren ja Chicago Midwayn välillä operoivat taksit sekä Shuttle-kuljetukset. Samat matkustusvaihtoehdot Chicagon keskustaan onnistuvat myös Chicago Midwayn kansainväliseltä lentokentältä kuin O´Haresta.

Milloin on parhain aika vierailla Chicagossa?

Parhain aika vierailla Chicagossa on huhtikuusta toukokuuhun sekä syyskuusta lokakuuhun. Tuolloin lämpötilat kaupungissa ovat siedettävät ja ruuhkatkin vielä maltillisia. Kesäisin Chicago on vilkas tapahtumakaupunki ja siellä järjestetään esimerkiksi useita musiikkifestivaaleja. Tämä voi vaikuttaa ajoittain Chicagon hotelli- ja lentohintoihin. Talvet Chicagossa voivat olla erittäin kylmiä, mikä ei toisaalta ainakaan suomalaista matkaajaa hätkähdytä!

Mitä nähdä ja tehdä Chicagossa?

Mitä Chicagossa ei voisi tehdä? Kaikki Chicagossa on suurempaa! Kaupungista löytyy maailmanluokan museoita ja nähtävyyksiä, monipuoliset shoppailumahdollisuudet ja hyvin eläväinen yöelämä. Taiteen ja kulttuurin ystävien kannattaa suunnata erittäin merkittävään Art Institute of Chicago -taideinstituuttiin, josta löytyy koko maan upein taidekokoelma yli 300 000 teoksellaan! Jos haluaa katsella Chicagon siluettia, on siihen mahdollisuus Chicagon järviristeilyllä, jossa käydään läpi Chicagon tärkeimpiä arkkitehtuurisia rakennuksia, kuten The Wrigley Building sekä The Fulton House. Kaupungin kuuluisin shoppailukatu on majesteettisesti nimetty The Magnificent Mile, jonka varrelta löytyvät sekä Louis Vuittonin kaltaiset merkkikaupat että tavaratalotkin. Chicago on jazz- ja blues-musiikin kehto, joten sieltä löytyy tämänkaltaisten klubien lisäksi vaihtoehtoja aina loistokkaista yökerhoista trendikkäisiin kattoterasseihin.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Willis Tower, Grant Park, Art Institute of Chicago, John Hancock Center

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.