Kartta

Lennot Napoliin

Miten löydät halvat lennot Napoliin?

Hektinen mutta huikea Napoli on houkutellut matkaajia syleilyynsä jo tuhansien vuosien ajan, joten ei ihme, että myös sinä olet kiinnostunut lennoista Napoliin kauttamme. Lennot Napoliin löydätkin helposti Skyscannerin lentohaulla, joka selvittää välittömästi sinulle markkinoiden parhaimmat tarjoukset Napoliin. Myös Hintavahdilla on näppärä kaveri matkasuunnitteluun, kun haussa ovat edullisimmat lennot Napoliin.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Napoliin

Suomesta Napoliin ei valitettavasti operoida suoria lentoja kovinkaan paljon, vaan lähes kaikki lentoyhteydet vaativat yhden välilaskun. Helsinki-Vantaan lentoasemalta operoidaan ainoat suorat lennot Napoliin. Välilasku tapahtuu useimmiten Italian Milanossa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Napoliin?

Suomessa lennot Napoliin operoi kausiluontoisesti vain Finnair, mutta välilaskulla Napoliin pääsee useimmilla tunnetuilla lentoyhtiöillä, kuten Air Berlinillä tai Alitalialla. Finnairin kyydissä Napoliin pääsee vain kesäkuukausina, kuten kesällä 2017 kesäkuusta elokuuhun.

Napolin lentokentät

Napolin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee hyvin lähellä kaupunkialuetta ja sinne kulkee muun muassa bussi 3S. Matka kestää lentokentältä Napolin keskustaan noin puoli tuntia ja busseja kulkee noin vartin välein. Toki lentokentän edestä löytyy myös taksiasema ja keskustaan menevästä kyydistä saa pulittaa noin 20 euroa riippuen alueesta, jonne on suuntaamassa.

Milloin on parhain aika vierailla Napolissa?

Napoli on yksi Italian suosituimmista kaupunkikohteista, joten tämä on hyvä huomioida, kun olet hankkimassa lennot Napoliin. Tämä tarkoittaa sitä, että lennot Napoliin viedään käsistä erityisesti kesäkuukausina Euroopan lomasesonkina kesäkuusta aina elokuuhun. Varaudu siis siihen, että tuo aika on kaupungissa myös ruuhkaisinta. Jos haluat välttää kuumottavat jonot nähtävyyksille, kannattaa valikoida matka-ajankohdaksi hieman viileämpi toukokuu, jolloin toki kaupungissa on jo lämmin kesäsää valloillaan.

Mitä nähdä ja tehdä Napolissa?

Napoli on ollut asutettuna kaikkein pisimpään koko Euroopassa, joten sinne saavutaan nauttimaan erityisesti alueen historiasta. Erityisesti kaupunkiin ja sen ympäristöön vetävät Pompeiji ja Vesuvius. Napolissa ennakkoluulot voi siis heittää romukoppaan ja lähteä tutustumaan sen upeaan vanhaankaupunkiin sekä herkullisiin pizzaravintoloihin, joiden sanotaan olevan maailman parhaimpia. Napolin keskiaikaisesta vanhastakaupungista löydät upeita roomalais-katolisia kirkkoja ja barokkityylisiä rakennuksia. Shoppailijoiden kannattaa suunnata Napolin kuuluisille katumarkkinoille, joista voi tehdä todellisia antiikkilöytöjä tai hankkia persoonallisia tuliaisia. Parhaimmat shoppailukadut Napolista löytyvät Via Toledon ympäristöstä. Alueelta löytyy sekä hulppeita ostoskeskuksia että paikallisia pikkuputiikkejakin. Via dei Tribunalin seutu tunnetaan ravintolakeskittymänä ja juuri täältä kannattaa metsästää sitä aitoa alkuperäistä pizzaa!

Kuuluisimmat nähtävyydet: Pompeiji, Vesivius, Napolin tuomiokirkko, Napolin arkeologinen museo, Royal Palace of Naples

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Napoli kans.väl. lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Napoli on yksi lentokenttä: Napoli kans.väl..
Delta, SkyUp Airlines, Oman Air, Transavia France, KLM, transavia, Air Moldova sekä Kenya Airways lentävät suoraan kohteeseen Napoli kans.väl..
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Napoli kans.väl. on toukokuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.