Kartta

Lennot Minskiin

Miten löydät halvat lennot Minskiin?

Valko-Venäjän pääkaupunki Minsk on aina ollut omatoimimatkailijoiden suosiossa ja mikä ettei, tähän miljoonakaupunkiin kannattaakin tutustua omassa tahdissa. Lennot Minskiin ovat aivan käden ulottuvillasi Skyscannerin lentohaulla, jonka avulla saat selville kaikki lennot Minskiin vain sekunneissa. Hankitpa lennot Minskiin minä vuodenaikana tahansa, tulet varmasti ihastumaan kaupunkiin. Jos tulevan loman ajankohdalla ei ole niin suurta väliä sinulle, kannattaa ottaa käyttöön Skyscannerin Hintavahti, jolla voit seurata Minskin lentojen hintoja ennen kuin päätät lähteä matkaan.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Minskiin

Suomalaiset pääsevät lentämään Minskiin Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Lennot Minskiin ovat Helsingistä suoria.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Minskiin?

Suomesta suoria lentoja Minskiin lentävät useat lentoyhtiöt. Näitä ovat muun muassa Finnair ja KLM.

Minskin lentokentät

Minskin lentokenttä sijaitsee 43 kilometrin päässä Minskin kaupunkialueesta. Minskin lentokentältä on helppo kulkea keskustaan joko taksilla, bussilla tai shuttle-bussilla. Bussit, jotka kulkevat keskustaan löydät tunnuksilla 1400-TK ja 1430-TK. Itse bussimatka kestää Minskin keskustaan noin yhden tunnin. Taksitolpan löydät heti lentoterminaalin edestä.

Milloin on parhain aika vierailla Minskissä?

Ilmaston osalta Minsk muistuttaa Suomea: talvet ovat kylmiä ja kesät miellyttävän lämpimiä. Parhain aika matkustaa Minskiin on kuitenkin syksy, jolloin puistojen täyttämä kaupunki herää väriloistoonsa sekä keskikesä, jolloin matkaajille on tarjolla helteitä.

Mitä nähdä ja tehdä Minskissä?

Päinvastoin kuin hektinen Moskova, Valko-Venäjän helmi Minsk hurmaa matkaajat rauhallisuudellaan, siisteydellään ja avaruudellaan. Miljoonakaupungiksi se on myös erittäin vehreä ja se on täynnä puistoja, joihin istahtaa vaikkapa ostosten lomassa. Yksi suosituimmista puistoista on Gorkin puisto, joka sopii erinomaisesti juuri lapsiperheille. Avaruudella tarkoitamme toki aukioita, kuten Itsenäisyyden aukiota, joka on yksi Euroopan suurimmista. Täällä korkeakulttuurin kehdossa kannattaa kierrellä myös museoissa, joista erityisesti taidemuseot ovat laadukkaita. Minsk on erittäin edullinen kaupunki, jossa kannattaa tehdä runsaasti tuliaisostoksia. Kaupungissa on useita pieniä ja persoonallisia putiikkeja, mutta suurin osa turisteista suunnistaa suuriin tavarataloihin, kuten Gum-tavarataloon ja Zamak-ostoskekukseen.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Itsenäisyydenaukio, Minsk Botanical Garden, Valko-Venäjän tasavallan kansallinen taidemuseo, Museum of Stones

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Minsk kans.väl. 2 lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.