Kartta

Lennot Maltalle

Miten löydät halvat lennot Maltalle?

Maltan saari on kiehtova matkakohde erityisesti vanhasta arkkitehtuurista kiinnostuneille sekä historiaan hurahtaneille. Maltan useimmat nähtävyydet kuuluvat Unescon maailmanperintökohteisiin, mikä tekee siitä yhden Euroopan vierailluimmista lomakohteista. Näin ollen lennot Maltalle ovat joka vuosi tiettyyn aikaan vuodesta halutuimmillaan. Tästä syystä kannattaa ottaa käyttöön Skyscannerin Hintavahti, joka lähettää sinulle tiedon välittömästi siitä, milloin Maltan lentojen hinnat muuttuvat. Skyscanner on sinulle luotettavin kumppani, kun haluat saada lennot Maltalle nopeasti, helposti ja vaivattomasti!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Maltalle

Suomesta ei lennetä suoria lentoja Maltalle, mutta iloinen uutinen on se, että lähes kaikki lentokentät operoivat sinne yhteyslennoilla. Esimerkiksi Joensuun, Kajaanin, Rovaniemen ja Kuopion lentoasemalta on yhteys Helsinki-Vantaan lentoasema, josta lennot Maltalle lennetään vaivattomasti yhdellä välilaskulla.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Maltalle?

Suomesta ei valitettavasti lennetä suoria lentoja Maltalle, vaan kaikki lennot vaativat välilaskun. Helsingistä lentoja operoivat tunnetut kansainväliset lentoyhtiöt, kuten Lufthansa ja Norwegian.

Maltan lentokentät

Maltan kansainvälinen lentokenttä sijaitsee Luqassa, joka on noin 10 kilometrin päässä Maltan keskusta-alueelta. Taskun pohjalle ei tarvitse säästää montakaan senttiä lentokentältä lähtiessä, koska bussi eri puolille Maltan saarta maksaa noin 50 senttiä ja taksienkaan hinnat eivät päätä huimaa. Maltan ollessa saari on autonvuokraus siellä erittäin suosittua, ja löydätkin monien tunnettujen autovuokraamoiden asiakaspalvelutiskit heti sisääntuloaulasta.

Milloin on parhain aika vierailla Maltalla?

Maltalla lämpöasteet nousevat kesäaikaan erittäin kuumiin lukemiin, joten jos saunamainen tunnelma ei ole mieleesi loman aikana, voivat hieman viileämmät kelit keväällä ja syksyllä kuulostaa houkuttelevammalta. Ruuhkaisin kesäsesonki alkaa toukokuussa ja jatkuu aina elokuun loppuun saakka. Jos olet suunnitelmissa lähteä Maltalle tuona aikana, suosittelemme Skyscannerin Hintavahdin käyttöönottoa, joka kertoo sinulle välittömästi, kun lennot Maltalle ovat halvimmillaan. Kannattaa huomioida, että kesällä Malta muuntuu tietyillä alueilla klubikeskittymäksi, joten musiikki pauhaa terasseilla ja rannoilla ympärivuorokautisesti.

Mitä nähdä ja tehdä Maltalla?

Malta tunnetaan yhdestä erikoisesta seikasta: sen pääkaupunki Valletta on koko Euroopan pienin pääkaupunki vain 7000 asukkaalla, mutta se jos jokin tekee siitä mielenkiintoisen nähtävyyden. Valletta kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin, ja se tarjoaakin matkaajille toinen toistaan kiehtovimpia nähtävyyksiä historiallisista kirkoista linnoihin. Maltalta löytyy myös muita upeita suojeltuja kohteita, kuten megaliittiset muinaistemppelit, jotka sijaitsevat Maltan ja Gozon saarilla. Ne ovat yli 6000 vuotta vanhoja temppeleitä, jotka ovat ainoita laatuaan koko maailmassa.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Valletta, Kemmuna, Manjadra, National Museum of Archeology, Ħaġar Qim, Ħal Saflienin hypogeum

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Luqa Malta kans.väl. lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.