Kartta

Lennot Gran Canarialle

Miten löydät halvat lennot Gran Canarialle?

Gran Canarialle pääset helposti Skyscannerin avustamana. Skyscannerin Lentohaulla saat eteesi parhaat tarjoukset haluamallesi ajankohdalle ja säästät selvää rahaa. Jos lippujesi hankkimisella ei ole kiire ja matka-ajankohtasi voi joustaa, sinun kannattaa asettaa itsellesi Skyscannerin Hintahälytys, joka lähettää sinulle haluamanasi ajankohtana tiedon siitä, miten lentolippujen hinnat Gran Canarialle ovat muuttuneet.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Gran Canarialle

Helsinki-Vantaan lentoasema sekä Turun lentoasema ovat ainoita lentoasemia Suomessa, jotka operoivat lentoja Gran Canarian auringon alle. Nämä lennot Gran Canarialle eivät kuitenkaan ole suoria koko vuotta, vaan vaativat välilaskun kesäaikaan. Loppusyksystä kevääseen Helsinki-Vantaan lentoasemalta pääsee lentämään suoraan Gran Canarialle.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Gran Canarialle?

Suoria lentoja Gran Canarialle on tarjolla talviaikaan, mutta kesällä joudut varautumaan yhteen tai kahteen välilaskuun matkasi aikana. Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja Gran Canarialle Suomesta ovat muun muassa Finnair, British Airways, Norwegian ja Vueling Airlines sekä useiden eri lentoyhtiöiden yhdistelmät.

Gran Canarian lentokentät

Gran Canarian kansainvälinen lentokenttä sijaitsee saaren itäpuolella. Lentokenttä tunnetaan myös Las Palmasin lentokentän nimellä. Lentokentältä on erinomaiset bussiyhteydet ympäri saarta: pääkaupunki Las Palmasiin on noin 18 kilometrin matka ja saaren eteläisimpiin kohteisiinkin vain 25 kilometrin matka. Gran Canarian lentokentältä pääsee suorilla bussiyhteyksillä myös Playa del Inglesiin. Bussiyhteydet maksavat yleensä suuntaansa vain 3 euroa. Bussiyhteyksiä esimerkiksi Las Palmasiin lähtee noin 45 minuutin välein. Toki kentältä löytyy myös taksitolpat, mutta matkaajien kannattaa ehdottomasti suosia edullisia bussiyhteyksiä.

Milloin on parhain aika vierailla Gran Canarialla?

Lennot Gran Canarialle voi huoletta hankkia ympäri vuoden, koska lämpöasteet siellä pysyttelevät talvellakin lähes 25 asteessa. Tämä johtuu pitkälti siitä, että Gran Canarian saari sijaitsee vain noin 200 kilometrin päässä hohtavan kuumasta Pohjois-Afrikan rannikosta. Suomalaiset tykkäävät matkustaa saarelle juurikin talviaikaan, jolloin matka-ajankohdaksi kannattaa varata loka-marraskuun välinen aika. Loppuvuosi joulukuusta aina vuoden alkuun tammi-helmikuussa on saaren sateisinta aikaa, mikä saattaa latistaa lomatunnelmaa. Jälleen maaliskuusta eteenpäin saari tarjoaa matkailijoille miellyttävän lämpimät lomailukelit.

Mitä nähdä ja tehdä Gran Canarialla?

Gran Canaria on Kanariansaarten kolmanneksi suurin saari ja se on myös suomalaisten suosikkikohteita vuodesta toiseen! Kauaa ei tarvitse miettiä, miksi näin on: saarella sanotaan olevan maailman parhaimmat kelit koko maailmassa, ja se on paljon luvattu! Gran Canaria sopii hyvin erilaisille matkaajille aina pariskunnista perhelomailijoihin. Saaren eteläosassa voit nauttia sen upeista hiekkarannoista, kuten suosituista Maspalomaksesta, joka sopii erityisesti lapsiperheille sen veden mataluuden vuoksi, sekä Bahia Felizestä. Gran Canaria tunnetaan myös sen monipuolisista ulkoilu- ja urheilumahdollisuuksista, ja saarella voikin harrastaa uimisen lisäksi golfia, vaeltelua, pyöräilyä sekä joogailua! Jos hakee Gran Canarian lomaltaan enemmän meininkiä, on saaren pääkaupunki Las Palmas oikea vaihtoehtoehto sinulle. Las Palmaksessa on erittäin vilkas yöelämä ja monipuoliset ostosmahdollisuudet, kun taas Playa del Ingles tunnetaan enemmän tasokkaista, mutta edullisista ruokaravintoloistaan. Voit tutustua Gran Canarian parhaimpiin nähtävyyksiin tarkemmin täällä.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Maipésin arkeologinen puisto, Mogán, Palmitos Park, Rural Park of Nublo, Maspalomaksen majakka

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Gran Canaria Las Palmas lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.