Kartta

Miten löydät halvat lennot Kokkolaan?

Lähde lomalle ihanaan merenrantakaupunkiin Kokkolaan ja vietä siellä vaikkapa pitkä viikonloppu! Lennot Kokkolaan löydät varmasti parhaimmilla lentotarjouksilla Skyscannerin kautta. Jos sattuukin niin, että et juuri nyt löydä omalle budjetillesi sopivia lentoja Kokkolaan, voit ottaa käyttöösi Skyscannerin Hintavahdin, joka lähettää sinulle tiedon sähköpostiisi aina, kun lentohinnat Kokkolaan muuttuvat.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Kokkolaan

Kokkolaan voi lentää lähes jokaiselta Suomen lentokentältä, mutta suorat lennot Kokkolaan operoi ainoastaan Helsinki-Vantaan lentoasema.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Kokkolaan?

Lentoja Kokkolaan lentävät Suomessa muun muassa seuraavat lentoyhtiöt: Finnair, KLM sekä Nextjet.

Kokkolan lentokentät

Kokkolan lentoasema, jonka virallinen nimi on Kokkola-Pietarsaaren lentoasema, sijaitsee 19 kilometrin päässä Kokkolan keskustasta. Pietarsaaren keskustaan lentokentältä on sen sijaan noin 30 kilometriä. Kokkolan lentokentältä keskustaan pääsee ainoastaan taksilla, joita löytyy heti lentoaseman edestä saapuvien lentojen mukaan.

Milloin on parhain aika vierailla Kokkolassa?

Lennot Kokkolaan kannattaa ehdottomasti hankkia kesäaikaan. Tuolloin merellinen kaupunki herää eloon ja moniin kulttuurinähtävyyksiin, kuten Kokkolan kauniiseen vanhaankaupunkiin tutustuminen on miellyttävämpää. Säät ovatkin yksi suurimmistä syistä matkustaa Kokkolaan juuri kesällä!

Mitä nähdä ja tehdä Kokkolassa?

Kokkolan on erinomainen kaupunkikohde sekä lapsiperheille että kulttuuriväellekin! Kokkola on myös vanha ja merkittävä satamakaupunki, joten sitä ympäröi upea meri ja saaristo. Juuri luonto on omiaan tarjoamaan turisteille erilaisia elämyksiä. Voit vaeltaa tai vaikkapa pyöräillä sen saaristoissa, kuten Tankarissa tai 7 sillan saaristossa. Ympäristöön voit tutustua vaikkapa meriteitse vuokraamalla veneen tai kanootin. Vanhakaupunki Neristan on Suomen suurin säilynyt puutalokeskittymä, joten se on alueen todellinen vetonaula. Alueella voit tutustua yhteensä kahteentoista kortteliin, jotka ovat seisoneet tiluksillaan aina 1650-luvulta lähtien. Kokkolassa kannattaa vierailla myös sen useissa museoissa, kuten K.H. Renludin museossa tai Kokkolan luonnontieteellisessä museossa. Lapsiperheitä Kokkolaan houkuttaa muun muassa uintikeskus Vesiveijari, jossa voi kesäaikaan laskea sen 80 metriä pitkästä vesiliukumäestä!

Kuuluisimmat nähtävyydet: Vanhakaupunki Neristan, K.H. Rendlundin museo, Lassanderin talo, Uintikeskus Vesiveijari

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Kokkola / Pietarsaari Kruunupyy lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.