Kartta

Lennot Kemi-Tornioon

Miten löydät halvat lennot Kemi-Tornioon?

Kemi-Tornion alueen kattaa kokonaisuudessaan Kemin, Keminmaan, Simon, Tervolan ja Tornion. Jos siis hankit lennot Kemi-Tornioon, sinulla on mahdollisuus tutkia koko Meri-Lappin aluetta samalla kertaa. Lennot Kemi-Tornioon ovat aivan kätesi ulottuvilla Skyscannerin lentohaulla. Hintavahti taas antaa sinulle mahdollisuuden seurata lentohintoja Pohjois-Suomeen seudulle ja lähettää viimeisimmät hintatiedot sinulle suoraan sähköpostiisi.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Kemi-Tornioon

Suoria lentoja Kemi-Tornioon operoivat Suomesta Helsinki-Vantaan lentoasema sekä Kokkola-Pietarsaaren lentoasema.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Kemi-Tornioon?

Suorilla lennoilla Kemi-Tornioon pääset ainoastaan Finnairin kyydillä.

Kemi-Tornion lentokentät

Kemi-Tornion lentokenttä sijaitsee Paattion kaupunginosassa noin 18 kilometrin päässä Kemin keskusta-alueesta. Valitettavasti lentokentältä ei ole suoraa julkisen liikenteen yhteyttä keskustaan, joten suosittelemme ottamaan taksin lentokentän edestä.

Milloin on parhain aika vierailla Kemi-Torniossa?

Kemi-Tornio on osa Meri-Lappia ja kuten nimikin jo kertoo, herää alue eloon erityisesti talviaikaan. Alueen palvelutarjonta on vilkkaimmillaan talvisesongin aikaan erityisesti joulun ja uuden vuoden aikaan, joten lennot Kemi-Tornioon kannattaa hankkia hyvissä ajoin ennen tätä.

Mitä nähdä ja tehdä Kemi-Torniossa?

Kemi-Tornion alue eli Meri-Lappi on upea kaupunkilomakohde talviaikaan, jolloin se tarjoaa erityisesti lapsiperheille paljon hauskaa tekemistä. Vai miltä kuulostaisi kaupungin ylpeys Kemin LumiLinna, jossa perheen pienimmät tai muuten lapsenmieliset voivat seikkailla linnan uumenissa ja tervehtiä kohteen hauskoja maskotteja Arttua ja Terttua. Elämyspuisto Duudsons Activity Park tarjoaa vauhdikkaampia kokemuksia pienemmille sekä suuremmille vieraille! Luontoelämyksiä tarjoavat valmiiksi järjestetyt revontulikierrokset sekä husky-ajelut. Kallin ulkoilukeskuksessa matkaajat voivat talvikaudella lasketella, hiihtää ja kesäaikaan vaellella luontopoluilla. Ihana kohde on myös kotieläinpuisto Arkadia, missä voi tutustua aina toukokuusta eteenpäin Paavo-possuun tai Aapeli-aasiin ja moniin muihin eläinystäviin!

Kuuluisimmat nähtävyydet: Kemin LumiLinna, Jäänmurtaja Sampo, Joulupukin satamakonttori, Alatornion kirkko, Kemin historiallinen museo

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Kemi / Tornio lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Kemi on yksi lentokenttä: Kemi / Tornio.
Tällä hetkellä Finnair on ainoa lentoyhtiö, joka lentää suoraan kohteeseen Kemi / Tornio.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Kemi / Tornio on helmikuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.