Kartta

Lennot Honoluluun

Miten löydät halvat lennot Honoluluun?

Mitä sinulle tulee mieleen, kun ajattelet Honolulua? Kenties havaijilaiset leiseppeleet, lämpimän tuulen ja peilikirkkaat vedet? Kyllä, Honolulu on juuri tätä ja enemmänkin. Honolulu hurmaa matkaajat huikean ympäristönsä lisäksi historiallaan. Lennot Honoluluun löydät helposti Skyscannerin lentohaulla. Saat silmiesi eteen lähes kaikki lennot Honoluluun vain sekunneissa - ajattele, voit olla paratiisissa jo huomenna!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Honoluluun

Helsinki-Vantaan lentoasema on ainoa lentoasema Suomessa, josta pääset matkaamaan Honoluluun. Matka kestää lyhyimmillään noin 20 tuntia, joten lennot Honoluluun eivät ole koskaan suoria. Vaihdot voivat tapahtua esimerkiksi Moskovassa ja Los Angelesissa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Honoluluun?

Valitettavasti Suomesta ei lennetä suoria lentoja Honoluluun, vaan lennot Honoluluun vaativat aina yksi tai kaksi vaihtoa kokonaisuudessaan. Lentoyhtiöt, jotka kuitenkin tarjoavat lentoja Honoluluun ovat esimerkiksi Air Canada, British Airways sekä Lufthansa.

Honolulun lentokentät

Honolulun lentoasemalta pääsee keskustaan monilla eri tavoin. Voit ottaa lentokentältä esimerkiksi bussin, koska lentokentältä kulkee kolme eri bussilinjaa. Nämä ovat 19, 20 ja 31. Bussiyhteyksiä kentältä kulkee noin 30 minuutin välein. Kentältä kulkee myös shuttle-busseja 20 minuutin välein. Luonnollisesti Honolulun lentokentän edestä löytyy myös taksiasema.

Milloin on parhain aika vierailla Honolulussa?

Lennot Honoluluun kannatta varata syyskuun ja marraskuun välisenä aikana, jolloin kaupungin hotellihuonehinnat ovat alhaisimmillaan. Myös itse lennot Honoluluun ovat tuolloin edullisimmillaan. Keskimääräiset lämpöasteet Honolulussa pyörivät ympäri vuoden päälle 26 asteessa. Talvi on Honolulussa suosituinta matkustusaikaa, jolloin siellä on meneillään ruuhkaisin sesonkikausi. Toukokuusta elokuuhun kaupungissa taas on ilmankosteus korkeimmillaan.

Mitä nähdä ja tehdä Honolulussa?

Honoluluun saavutaan ensisijaisesti surffauksen perässä, johon kaupungin Waikiki Beach -ranta tarjoaakin upeat puitteet ja harrastusmahdollisuudet. Honolulusta sanotaankin, että se on surffauksen synnyinkaupunki. Suosittelemme antamaan aallonratsastukselle mahdollisuuden, koska kaupungissa järjestetään jatkuvasti kursseja aloittelijoista ammattilaisiin. Taitavat surffaajat tarjoavat toki silmänruokaa myös rannalta ihaillessa! Honolulu on erinomainen kohde, jos hakee hieman vauhdikkaampaa lomaa ja shoppailumahdollisuuksia. Jos haluat tutustua myös kaupungin ympäristöön, voit tehdä esimerkiksi päivämatkan historialliseen Pearl Harbourin laivastotukikohtaan.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Pearl Harbor, Waikiki Beach, Diamond Head, Hanauma Bay, Bishop Museum, Honolulu Museum of Art

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Honolulu kans.väl. lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Honolulu on yksi lentokenttä: Honolulu kans.väl..
Delta, Singapore Airlines, KLM, Air New Zealand, GOL Linhas Aéreas, Thai Airways, Copa sekä Air Japan lentävät suoraan kohteeseen Honolulu kans.väl..
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Honolulu kans.väl. on syyskuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.