Kartta

Miten löydät halvat lennot Hua Hiniin?

Hua Hin on yksi Thaimaan vanhimmista rantalomakohteista ja tämä tarjoaakin matkailijoille myös historiallisia nähtävyyksiä aurinkotuolissa löhöilyn lisäksi. Miksi et siis lähtisi tutustumaan hieman erilaiseen lomakohteeseen ja hanki lennot Hua Hiniin Skyscannerin kautta. Skyscannerin lentohaku on taatusti yksi markkinoiden tehokkaimmista matkahakukoneista ja saat vain sekunneissa kaikki edullisimmat lentotarjoukset suoraan kotikoneellesi!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Hua Hiniin

Suomesta Hua Hiniin pääsee ainoastaan lentämällä ensin Bangkokin lentokentälle. Suorat lennot Bangkokiin operoidaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Hua Hiniin?

Suoria lentoja Hua Hiniin ei operoida Suomesta ollenkaan, vaan reitti kulkee Bangkokin kautta. Suorat lennot Bangkokiin tarjoaa ainoastaan Finnair.

Hua Hinin lentokentät

Bangokin Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 25 kilometrin päässä Bangokista luoteeseen. Bangkokin lentokentältä kulkee suora bussiyhteys Hua Hinin bussiasemalle. Lippuja Bangkokin ja Hua Hinin väliselle reitille voit ostaa Bangokin lentokentältä ja bussiyhteydet kulkevat päivittäin klo 7.30–19.30 tunnin ja puolen tunnin välein.

Milloin on parhain aika vierailla Hua Hinissa?

Hua Hin on ihanteellinen aurinkolomakohde ympäri vuoden ja se on yksi Thaimaan kuivimmista paikoista Pattayan ohella. Hua Hinillä voi esiintyä muutamia sateita lokakuun aikana, mutta ne ovat hyvin vähäisiä. Hua Hinissä lämpöasteet pysyttelevät tavallisesti 35 asteessa, joten jos tämä kuulostaa liian kuumalta, voi viileämpi ilmasto tammi-joulukuussa olla oikea valinta sinulle.

Mitä nähdä ja tehdä Hua Hinissa?

Hua Hinissä voit lomailla kuin kuninkaalliset ja puitteet ovatkin varsin ylelliset. Sen hohtavan valkoiset rannat ja turkoosin sininen meri houkuttelevat tähän yhteen Thaimaan vanhimmista lomakohteista sankoin joukon turisteja vuosittain. Hua Hiniin saavutaan nauttimaan vesiurheilulajeista, mutta myös golf on varsin suosittua siellä. Golf-kentät ovatkin Hua Hinissa Thaimaan parhaimmat, joten viheriöitä kannattaa ehdottomasti käydä testaamassa matkan aikana! Thaimaan monimuotoinen luonto on kauneimmillaan Hua Hinissa ja suosittelemmekin osallistumaan siellä järjestetyille päivän kestäville vaellu- tai sukellusretkille. Hua Hin ei varsinaisesti ole shoppailukohde, mutta sieltä kannattaa hankkia erityisesti mittatilauspukuja paikallisyrittäjiltä, jotka taitavat thaimaalaisittain sukupolvien räätälöintitaidot. Herkkusuiden kannattaa lähteä liikkeelle ilta- ja yöaikaan, jolloin Hua Hinin ruokamarkkinat heräävät eloon.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Hua Hin Beach, Cicada Market, The Space Museum, Klai Kangwon Palace, Plernwan

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Hua Hin (Prachuap Khiri Khan) lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.