Kartta

Halvat lennot kohteeseen Fort Lauderdale kans.väl.

Floridan yksi suosituimmista lomakohteista, Fort Lauderdale, on upea ja aurinkoinen paikka lomaa haluavalle. Fort Lauderdale tunnetaan Amerikan Venetsiana, sillä sen satamat ja hulppeat kanaalit tuovat omanlaisensa tunnelman kaupunkiin. Kaupungissa on myös hieno jahtisatama. Fort Lauderdalen rannat ovat upeita, ja tekemistä ja näkemistä kaupungissa riittää pidemmäksikin lomaksi.

Nähtävyydet & aktiviteetit

Bonnet House on yksi Yhdysvaltain rekisteröidyistä historiallisista kohteista. Se on 1890-luvulla rakennettu kuuluisan Hugh Taylor Birchin yksityiskoti. Nykyään talo toimii museona. Birchin mukaan on nimetty myös kaupungin kuuluisa viheralue Hugh Taylor Birch State Park. Bonnet Housen kaltainen historiallinen kohde on Stranahan House, joka toimi Fort Lauderdale -aktiivien Frank ja Ivy Stranahanin kotina 1900-luvun alussa.

Kaupungissa on myös useita käymisen arvoisia museoita: Museum of Arts ja Discovery & Science -museo.

Upea käyntikohde on Butterfly World, jossa on yli 150 perhoslajia. Kaupungin upeilla hiekkarannoilla riittää tekemistä; lenkkeily, sukeltaminen, snorklaus, surffaus ovat mukavia aktiviteettia Fort Lauderdalen rannoilla. Wiltin Manorson pieni kaupunki Fort Lauderdalen sisällä ja se tunnetaan aktiivisena gay friendly -alueena.

Fort Lauderdalesta on helppo tehdä päivän matka Miami South Beachille tai yön yli matka Florida Keysiin tai Bahamalle.

Ruoka
Amerikkalainen ruokakulttuuri on siirtolaisuuden vuoksi runsas ja monipuolinen. Monet muualta tulleet ruoat ovat saaneet oman amerikkalaisen valmistustapansa, kuten esimerkiksi italialaisen pizzan amerikkalainen versio on pannupizza. Myös Fort Lauderdalessa, kuten kaikkialla Floridassa (tai Amerikassa), on tarjolla mitä vain ja mihin vuorokauden aikaan tahansa. Kaupungista löytyy valtavasti ravintoloita, kahviloita ja pikaruokapaikkoja.

Shoppailu
Samoin kun ravintoloiden suhteen, myös shoppailun suhteen mahdollisuudet ovat täällä rajattomat. Kaupungissa on valtavasti pikkuliikkeitä, ostoskeskuksia ja markkinoita.

Ilmasto
Fort Lauderdalessa vallitsee subtrooppinen ilmasto, joka takaa sen että ympäri vuoden on lämmintä. Kuten trooppisissa ilmastoissa yleensäkin, Fort Lauderdalessa on ns. kuiva- ja sadekausi. Suurin osa sateista saadaan kesäkautena toukokuusta lokakuuhun.
Lennot

Skyscannerilta löydät edulliset lennot Fort Lauderdaleen helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua.

 

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Fort Lauderdale kans.väl. lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.