Kartta

Lennot Eilatiin

Miten löydät halvat lennot Eilatiin?

Punaisenmeren rannalla sijaitsevassa Eilatissa aurinko paistaa lähes aina ja merivesi pysyy lämpimänä. Eilat sopii erityisesti lapsiperheille, koska se on turvallinen ja idyllinen rantalomakohde, josta löytyy tekemistä varmasti minkä ikäiselle matkailijalle tahansa. Lennot Eilatiin kestävät lyhimmillään alle 5 tuntia, joten voit olla nauttimassa lämmöstä todella pian! Lähes kaikki lennot Eilatiin löydät Skyscannerin sivuilta vain sekunneissa.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Eilatiin

Suomesta lentoja Eilatiin lennetään ainoastaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Lennot eivät kuitenkaan ole suoria, vaan vaativat yhden tai kaksi vaihtoa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Eilatiin?

Lentoja Eilatiin lennetään useiden eri lentoyhtiöiden toimesta. Suoria lennot Eilatiin eivät kuitenkaan valitettavasti ole. Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja Eilatiin ovat muun muassa KLM ja Transavia.

Eilatin lentokentät

Eilatin lentokenttä tunnetaan myös nimellä J. Hozmanin lentokenttä ja se sijaitsee vain 15 minuutin päässä Eilatin keskustasta. Lentokentältä kulkee 15 minuutin välein shuttle-bussi, joka keräilee matkaajia lentoasemalta ja kuljettaa heitä hotelleihin eri puolille kaupunkia. Myö taksitolppa löytyy lentoaseman edestä.

Milloin on parhain aika vierailla Eilatissa?

Muuten erittäin rauhallinen Eilatin kaupunki vastaanottaa turisteja erityisesti heinä-elokuun aikana sekä israelilaisten omien lomakausien aikaan. Emme suosittele hankkimaan lentoja näiden sesonkien aikaan, koska hotellien hinnat ovat tuolloin korkeimmillaan. Kesäkuukaudet ovat Eilatissa erittäin kuumia ja lempein aika vierailla Eilatissa onkin syys-lokakuun aikana, jolloin on sää on täydellinen eikä liian tukalan kuuma.

Mitä nähdä ja tehdä Eilatissa?

Punaisenmeren rannalla sijaitseva Eilat eroaa muista aurinkorantakohteista autenttisuudellaan. Vaikka Eilat löytyy useiden suurimpien matkatoimistojen listalta ja se on tunnettu myös kuninkaallisten lomakohteena, se on säilyttänyt idyllisen tunnelmansa. Erityisesti luontoa kunnioitetaan ja se näkyy sen peilikirkkaana merivetenä ja valkeina rantoina. Eilatista löytyy perheen pienimpien iloksi täysin vedenalainen The Coral World -observatorio, jossa voi tutustua lähituntumassa mereneläviin. Eilat on myös sukeltajien suosiossa, koska sieltä löytyy yksi maailman kauneimmista koralliriutoista. Eilatissa voi tutustua myös delfiineihin niiden luontaisessa ympäristössä, jossa näitä älykkäitä nisäkkäitä kunnioitetaan syvästi. Tämä tarkoittaa, että vierailijat eivät saa koskea niihin tai muutenkaan häiritä niiden elämää. Kohtaamiset ihmisten ja delfiinien välillä tapahtuvat siis vapaaehtoisesti kummankin osalta. Eilatissa voit kokea todella luonnonläheisen lomamatkan!

Kuuluisimmat nähtävyydet: Norbottenin museo, Gammelstadin kirkkokylä, Kulttuuritalo Kulturen Hus, Tekniska Hus

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Eilat (J. Hozman) lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.