Kartta

Halvat lennot kohteeseen El Paso

El Paso sijaitsee Amerikan ja Meksikon rajalla. Autenttisen meksikolaistunnelman lisäksi El Pasossa voi nauttia huikeista maisemista ja upeista auringonlaskuista. Erämaa, sininen taivas, vuoret päiväaikaan, uskomattoman värikkäät auringonlaskut ja öisin kimmeltävän kaupungin valot hurmaavat matkailijan kuin matkailijan.

 

Nähtävyydet & aktiviteetit

El Pasossa on paljon taidegallerioita, museoita ja aktiivinen kulttuurielämä. Kaupungin mielenkiintoisimmat museot ovat Centennial Museum, Museum of Archelogy at Wilderness Park ja Second Floor Gallery.

Chamizal National Memorialon El Pason eteläpuolella sijaitseva suuri puisto, jossa järjestetään useita tapahtumia ympäri vuoden. Chihuahuan aavikkopuutarhassa voi tutustua yli 600 paikalliseen kasvilajiin. Puutarhassa vietetään huhtikuun lopussa FloraFestiä, jolloin puutarhan kasveja voi ostaa myös itselleen.

Sunland Park Racetrack & Casino on suosittu käyntikohde, samoin El Pason eläintarha.Luonnosta voi nauttia patikoimalla esimerkiksi Rio Granden laaksossa, Franklin vuorilla ja McKelligonin kanjonissa. El Pasossa on myös monia viinitiloja, joissa voi vierailla.

 

Ruoka

Meksikolainen ruoka on maailmankuulua. Burritot, fajitakset, tacot, nachot eivät paljon selityksiä kaipaa. Kaupungista löytyy valtavasti ravintoloita, joissa nautiskella näistä paikallisista herkuista. Loistava paikka paikallista ruokaa on myös erilaiset ruokarekat, joissa ruoka on usein varsin edullista.

 

Shoppailu

El Paso Saddleblanketissa myydään mattoja, huonekaluja, koruja ja kansantaidetta. Yhdysvaltain armeijan tukikohdan läheisyydessä, Fort Blississa on useita liikkeitä, jotka myyvät armeijatavaraa. El Pasosta kannattaa ostaa esimerkiksi tuliaisiksi buutsit, sillä kaupungissa on yli 12 buutsivalmistajaa.

 

Ilmasto

El Paso sijaitse Chihuahuan aavikolla. Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja sadetta tulee vähän. Kesälämpötilat nousevat liki 40 asteeseen. Talvisin lämpötila pysyttelee nollan yläpuolella.

 

Lennot

Skyscannerilta löydät edulliset lennot El Pasoon helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua.

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen El Paso lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.