Kartta

Miten löydät halvat lennot Durbaniin?

Etelä-Afrikan kolmanneksi suurin kaupunki Durban tarjoaa vierailijoilleen merellisiä elämyksiä. Se on mainio lomakohde palvoa aurinkoa tai vaikkapa surffailla! Kaikki lennot Durbaniin löydät Skyscannerin lentohaulla. Jos sen sijaan haluat seurailla lentohintojen vaihteluja ennen kuin teet päätöksen hankkia lennot Durbaniin, voit ottaa käyttöösi Skyscannerin Hintavahdin.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Durbaniin

Eksoottiseen Durbaniin lennetään Suomesta vain Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Lennot Durbaniin kestävät lyhimmillään 17 tuntia, joten lennot eivät ole koskaan suoria.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Durbaniin?

Lentoyhtiöt, jotka lentävät Suomesta Durbaniin ovat muun muassa Air China, Lufthansa ja Turkish Airlines.

Durbanin lentokentät

Durbanin lentokenttä eli tuttavallisemmin King Shakan kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Durbanin kaupunkialueesta. Lentokentältä keskustaan pääset näppärästi taksilla tai voit varata Shuttle-bussikuljetuksen etukäteen lentokentän omilta sivuilta.

Milloin on parhain aika vierailla Durbanissa?

Durban on erinomainen ympärivuotinen lomakohde, jossa voit uida jokaisena päivänä vuodesta. Tämän takaa aina lämmin Intian valtameri. Paikalliset suosittelevat matkustamaan Durbaniin maaliskuusta kesäkuuhun, jolloin ilmasto ei ole vielä paahtavan kuumaa. Kaikkein kuumin lomasesonki on kesäkuusta elokuuhun, jolloin Durbanista voi olla vaikea löytää hotellia. Tällöin eteläafrikkalaisilla on meneillään myös omat paikalliset lomansa.

Mitä nähdä ja tehdä Durbanissa?

Durban on yksi Etelä-Afrikan suosituimmista kaupunkilomakohteista. Turistit virtaavat sinne pääasiassa sen letkeän rantaelämän perässä. Durbanin suosituimmalla rannalta Durban Bayltä kuulee jo kauas mukaansa tempaavat rytmit ja sieltä löytyvät myös kaupungin parhaimmat kesädrinkit - ja aallokoista hurmaantuneet surffaajat! Durbanin yöelämä on tunnettu ympäri Etelä-Afrikkaa ja kaupungista löytääkin usein soittamasta maan parhaimmat DJ:t. Durbanissa lomaillessa kannattaa tutustua myös sen monimuotoiseen kulttuuritarjontaan. Yksi mielenkiintoisimmista taidekeskittymistä on teollisuusalueella sijaitseva ArtSpace-galleria, jossa voi tutustua paikallisiin nuoriin artisteihin. Durbanissa kannattaa myös shoppailla, mutta huomaa, että kaupungista et tule löytämään tunnetuimpia ketjuliikkeitä. Sen sijaan voit hankkia tuliaiset paikallisista pienyrittäjiltä. 8 Morrisson Street on tähän tarkoitukseen mitä parhain ostoskatu.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Christopher Columbu´s house, Museu Cardina, Quinta da Palmeiras, Praia do Porto Santo

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Durban, King Shakan kansainvälinen lentokenttä lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Durban on yksi lentokenttä: Durban, King Shakan kansainvälinen lentokenttä.
Safair, Qatar Airways, Turkish Airlines, Air Namibia, Mango, South African Airways, Kulula sekä Proflight Zambia lentävät suoraan kohteeseen Durban, King Shakan kansainvälinen lentokenttä.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Durban, King Shakan kansainvälinen lentokenttä on tammikuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.