Kartta

Lennot (mihin) Bali (Denpasar)

Bali – Jumalten saari

Balia on sanottu niin satumaisen kauniiksi paikaksi, että on melkein vaikea uskoa sen olevan totta. Sen lisäksi, että tämä eksoottinen saari tarjoaa erinomaiset harrastus- ja auringonottomahdollisuudet, siellä asuvat mitä ystävällisimmät ihmiset, jotka toivottavat matkailjat aidosti tervetulleeksi.

Historia ja nähtävyydet

Balin Ubudsin Museo eli "Purl Lukisan" esittelee perinteistä balilaista taidetta. Neka Museo sen sijaan myy indonesialaisten ja siellä asuneiden taiteilijoiden tuotoksia. Tanah Lot on Balin suosituin meritemppeli, joka on rakennettu valtavalle kivenjärkäleelle keskelle merta. Kauniin Balin nähtävyyksiin kuuluvat myös upeat ranta-alueet, kuten nuorten suosima Kuta ja korkealuokkainen Nusa Dua.

Ruoka ja juoma

Balin saari tunnetaan nykyisin kulinaristien suosimana paikkana, koska sieltä löytyy monia huikeita ruokailupaikkoja. Ravintoloita on monia, joten ruoissa ja hintahaarukoissa on isoja eroja. Ruokapaikat vaihtelevat keskihintaisesta luksukseen. Korkealuokkaisimmat ravintolat sijaitsevat usein hotellien yhteydessä. Ravintoloissa suositaan possuun ja kalaan painottuneita ruoka-annoksia. On hyvä muistaa, että Balilla ravintolat eivät ole auki yömyöhään.

Shoppailu & vapaa-aika

Balilla on monia markettialueita, joissa kannattaa tähyillä erityisesti paikallista käsityötä ja taidetta. Yksi tunnetuimmista on Abadin ja Sukawatin taidemarkkinat. Jos ostoslistalla ovat ensisijaisesti vaatteet ja korut, kannattaa suunnata Monkey Forest Roadille tai Kuta Squarelle. Balilta löytyy myös laadukkaita ostoskeskuksia. Tällaisia ovat muun muassa Discovery- ja Bali Galeria -ostoskeskukset. Käyntisuosituksena on myös Jenggala, jossa tehdään ja myydään paikallisia saviastioita.

Milloin Balille?

Balin ruuhka-ajat sijoittuvat usein europppalaisten ja amerikkalaisten turistien loma-aikaan. Turistipiikki on korkeimmillaan heinäkuusta syyskuuhun, jolloin majoittuminen ja lentäminen on kalleinta. Joulu ja uusi vuosi tuovat myös trafiikin mukanaan. Hiljaisempi aika alkaa lokakuusta toukokuuhun.

Ilmasto

Balilla vallitsee trooppinen ilmasto. Balin lämpötilat pysyttelevät ympäri vuoden 30 asteen tuntumassa. Päivien kuumuutta ja kosteutta helpottavat viileähköt tuulet. Balilla sadekausi ajoittuu loka-maaliskuulle.

Lennot

Skyscannerilla löydät halvat lennot Balille helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua.

Jos voit joustaa matkasi ajankohdan suhteen, kannattaa vilkaista sivun oikeaan laitaan. Palkit näyttävät arviomme lentojen hinnoista kuukausittain, auttaen sinua valitsemaan sopivimmat päivät matkaasi varten. Mikäli matkustuspäiväsi ovat jo tiedossa, voit syöttää ne lentohakuumme ja saat parhaat lentoyhteydet tietoosi hetkessä. Hotellit Balilta löytyvät kätevästi hotellihaullamme, josta ohjaamme sinut suoraan hotellin tai matkatoimiston sivuille. 

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Denpasar (Bali) lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.