Kartta

Lennot Detroitiin

Miten löydät halvat lennot Detroitiin?

Detroit tunnetaan lähinnä sen rankasta maineestaan ja suosittelemmekin niitä ihmisiä hankkimaan lennot Detroitiin, jotka rakastavat yllätyksiä. Kaupunki ei ehkä olekaan aivan sellainen kuin annetaan ymmärtää! Voit lukea kaupungista lisää alla ja mitä kaikkea se tarjoaa vierailijoilleen. Lennot Detroitiin hankit nopeasti Skyscannerin lentohaulla. Jos kuitenkin haluat vielä seurata lentohintoja Detroitiin, voit ottaa käyttöösi Skyscannerin Hintavahdin.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Detroitiin

Ainoa lentokenttä, joka operoi lentoja Detroitiin Suomesta on Helsinki-Vantaan lentoasema.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Detroitiin?

Detroitiin lennät Suomesta monilla eri lentoyhtiöillä. Matkaan pääset muun muassa seuraavilla vaihtoehdoilla: KLM ja Air Canada. Lennot Detroitiin ovat pitkiä, joten valitettavasti et pääse matkaamaan sinne Suomesta suoraan.

Detroitin lentokentät

Detroitin lentokenttä on viralliselta nimeltään Detroit Metropolitan Wayne Countyn kansainvälinen lentoasema. Detroitin lentokentältä matkailijat pääsevät vaivattomasti kaupunkialueelle julkisen liikenteen kyydissä tai taksilla. Lentokentältä kulkee esimerkiksi bussi ja metro eri kaupunginosiin.

Milloin on parhain aika vierailla Detroitissa?

Parhain aika vierailla Detroitissa on kevät ja syksy. Tuolloin lämpötilat ovat matkailijoille miellyttävät ja sää ei ole liian lämmin tai kylmä. On hyvä huomioida, että toukokuussa Detroitissa järjestetään suosittu elektronisen musiikin tapahtuma, Movement-festivaali, joka tuo kaupunkiin jopa 100 000 bailaajaa. Tuolloin kaupungista voi olla haastavampaa löytää laadukas ja kohtuuhintainen hotelli. Kesäaika kesäkuusta syyskuuhun on Detroitin sesonkiaikaa ja tuolloin hotellihinnat ovat korkeimmillaan.

Mitä nähdä ja tehdä Detroitissa?

Detroitin rapistuneen ulkokuoren ei kannata hämätä, nimittäin kaupunki on useissa eri matkajulkaisuissa valittu yhdeksi vuoden 2018 mielenkiintoisimmista matkakohteista. Ensinnäkin, Detroit tunnetaan sen rytmimusiikin historiastaan, johon voit tutustua Motown-museossa. Se on Detroitin suosituimpia vierailukohteita ja siellä opit artisteista, kuten Diana Ross, Stevie Wonder…you name it! Detroitia kutsutaan Robocop-kaupungiksi ulkonäkönsä takia, mutta pinnan alta löytyy myös kauneutta. New Yorkilla on Central Park ja Detroitilla Belle Isle ja nämä kummatkin puistot ovatkin saman henkilön eli Frederick Law Olmstedin kädenjälkeä. Belle Isle -puistosta löydät Detroit-järven ohella golfkentän ja jahtiklubin sekä paljon muuta! Kaiken ruman vastapainoksi Detroitista löydät myös kauniita arkkitehtuurin helmiä, kuten Guardian Building -pilvenpiirtäjän sekä Fox-teatterin.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Detroit Institute of Arts, Comerica Park, Guardian Building, Motown Museum, Fisher Building, The Spirit of Detroit

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Detroit City lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.