Kartta

Lennot Denveriin

Miten löydät halvat lennot Denveriin?

Coloradon pääkaupunki Denver sopii matkaajille, jotka haluavat päästä lähelle autenttista vuoristoelämää. Kaupungin perustikin aikoinaan kullankaivajat, joten ei ihme, että vielä tänäkin päivänä se houkuttelee maaperälleen raharikkaita. Läheltä löytyy nimittäin Aspenin suosittu laskettelukeskus. Lennot Denveriin löydät Sksycannerin lentohaulla nopeasti ja vaivattomasti!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Denveriin

Suomesta lentoja Denveriin operoidaan vain Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Lennot Denveriin kestävät nopeimmillaankin 16 tuntia, joten reitti vaatii yksi tai kaksi vaihtoa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Denveriin?

Lentoja Denveriin lentävät muun muassa seuraavat lentoyhtiöt: Air France, Finnair ja Iberia.

Denverin lentokentät

Denverin lentokenttä sijaitsee noin 26 kilometrin päässä Denverin kaupungista. Denverin hulppea lentokenttä on USA:n kuudenneksi kiireisin ja ajoittaiset ruuhkautumiset selvittääkin sen kuuluisat laskettelukeskukset, kuten Aspen ja Crested Butten. Matkaajilla on useita eri vaihtoehtoja siirtyä lentokentältä Denverin keskustaan. Voit valita kyydiksesi Charter-bussin tai limusiinin tai valita perinteisemmin taksin tai bussin.

Milloin on parhain aika vierailla Denverissä?

Kun on varaamassa lentoja Denveriin, kannattaa muistaa, että sen ympäristössä sijaitsee useita USA:n suositummista laskettelukeskuksista, kuten julkkisten suosima Aspen. Hiihtokeskukset vetävät puoleensa erityisesti joulukuusta helmikuuhun ja nämä sesonkiajat vaikuttavat myös Denveriin. Itse Denverin kaupunki on suosittu konferenssikaupunki, joten mahdollisista tapahtumista kannattaa ottaa etukäteen selvää. Säiden puolesta lennot Denveriin kannattaa hankkia huhti-toukokuun tai syys-lokakuun välisinä aikoina.

Mitä nähdä ja tehdä Denverissä?

Denveriin ei tulla shoppailemaan tai nauttimaan korkeakulttuurista, vaikka niitäkin tämä Helsingin kokoinen kaupunki tarjoaa. Denveriin lähdetään nauttimaan sen upeista luontonähtävyyksistä ja hakemaan ainutlaatuisia elämyksiä vuoristomaiseman keskeltä. Denverin lempinimi Mile-High City viestiikin olennaisen: kullankaivajat perustivat kaupungin aikoinaan 1,6 kilometriä merenpinnan yläpuolelle. Kaupunkia ympäröikin hulppeat vuoristot, joista merkittävimpänä Rocky Mountain -kansallispuisto. Siellä vaeltajien ja kiipeilijöiden saavutettavana on jopa 60 vuorenhuippua, joista korkeimmat nousevat aina 3000 metriin saakka. Denveristä löydät kuitenkin myös perinteistä cityelämää tavarataloineen ja boheemeine kahviloineen. Jos luottokortti kuumottelee takataskussa, kannattaa suunnata esimerkiksi päärautatieaseman eli Denver Union Stationin ympäristöön tai pääshoppailukadulle 16th Street Mallin suuntaan.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Rocky Mountain, Denver Botanic Garderns, Denver Mint, Elitch Gardens

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Denver kans.väl. lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Denver on kaksi lentokenttää: Denver kans.väl. ja Denver Arapahoe Co.
Delta, Gulf Air, KLM, Singapore Airlines, Trans States Airlines, Air New Zealand, Kenya Airways sekä Norwegian lentävät suoraan kohteeseen Denver kans.väl..
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Denver kans.väl. on syyskuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.