Kartta

Lennot (mihin) Delhi

Delhi – Intian sydän

Sanotaan, että Delhi on tunne, joka täytyy kokea. Sen aistii tämän Intian pääkaupungin sykkeessä, jossa köyhät ja rikkaat elävät rinnatusten. Delhi tarjoaa matkailijoilleen upeita nähtävyyksiä ja huikeita makuelämyksiä, joihin ei törmää missään muualla maailmassa.

Historia ja nähtävyydet

Delhin tunnetuimpia nähtävyyksiä on 42 metriä korkea kaarimonumentti Intian Portti. Suurinta monumenttia taas edustaa Punainen Linnoitus, joka kuuluu UNESCON maailmanperintöluetteloon. Delhistä löytyy myös paljon tutustumisen arvoisia temppeleitä ja moskeijoita. Tällaisia ovat muun muassa Gauri Shankarin temppeli ja Jama Masjidin temppeli. Lapsiperheiden kannattaa tutustua Delhin eläintarhaan, josta löytyy yli 2000 eläin- ja lintulajia.

Ruoka ja juoma

Delhi on Intian pääkaupunki, joten ruokavalikoima on erittäin monipuolinen. Tarjolla on sekä korkealuokkaisia fine dining -ravintoloita että katuruokailua. Katuruokailu on kokemus, jota suositellaan matkailijoille. Yksi suosituimmista katuruoka-alueista on Chandni Chowk, jossa sanotaan olevan edustettuina kaikki paikalliset herkkuruoat. Intialaiset ovat kasvissyöjiä, joten tämäntyyppisiä ravintoloita on paljon. Suositeltuja ravintola-alueita ovat esimerkiksi Pandara Road ja Dilli Haat.

Shoppailu & vapaa-aika

Markettialueet ovat erittäin suosittuja shoppailupaikkoja Delhissä. Dilli Haat on yksi tällainen, ja siellä voi nauttia ruokailun ohessa myös edullisista ostosmahdollisuuksista. Rahansa kannattaa sijoittaa paikalliseen käsityöhön ja taiteeseen. Vanhassa Delhissä sijaitseva Chandni Chowk on erinomainen paikka ostaa koruja ja elektroniikkaa. Connaught Place on shoppailijan ykköskohde. Se tarjoaa kaikkea mahdollista: luksustuotteita, kankaita ja käsitöitä. Greater Kailashin alue taas tunnetaan showroomeistaan ja outleteistaan.

Milloin Delhiin?

Parhain aika vierailla Delhissä on lokakuusta maaliskuuhun, jolloin sää on kaupungissa parhaimmillaan. Tuona aikana kukat aloittavat kauniin kukinta-aikansa ja ilmasto on tarpeeksi miellyttävä kaupungin tutkimiseen.

Ilmasto

Delhissä parhain säätila lomamatkalle on loka-maaliskuussa, jolloin on aurinkoista mutta viileää. Joulu-tammikuussa yölämpötila saattaa laskea miinuksen puolelle. Maaliskuun puolivälistä kesäkuuhun on kesä ja lämpötilat nousevat yli 45 asteen. Monsuunisateet alkavat heinäkuussa, ja kaupunki on kuuma sekä kostea syyskuuhun asti.

Lennot

Skyscannerilla löydät halvat lennot Delhiin helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua.

Jos voit joustaa matkasi ajankohdan suhteen, kannattaa vilkaista sivun oikeaan laitaan. Palkit näyttävät arviomme lentojen hinnoista kuukausittain, auttaen sinua valitsemaan sopivimmat päivät matkaasi varten. Mikäli matkustuspäiväsi ovat jo tiedossa, voit syöttää ne lentohakuumme ja saat parhaat lentoyhteydet tietoosi hetkessä. Hotellit Delhistä löytyvät kätevästi hotellihaullamme, josta ohjaamme sinut suoraan hotellin tai matkatoimiston sivuille. 

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen New Delhi lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa New Delhi on yksi lentokenttä: New Delhi.
Delta, Gulf Air, Oman Air, Singapore Airlines, KLM, SilkAir, Shandong Airlines sekä Kenya Airways lentävät suoraan kohteeseen New Delhi.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.