Kartta

Halvat lennot Kreetalle

Miten löydät halvat lennot Kreetalle?

Kreetalta varmasti jokainen löytää tunnelmaltaan omimman lomakohteen. Ja vaihtoehtojahan riittää aina Haniasta Agios Nikolaokseen! Kaikki lennot Kreetalle ovat vain muutaman napsauksen päässä Skyscannerin lentohaulla.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Kreetalle

Suoria lentoja Kreetalle operoi Suomessa vain Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Kreetalle?

Kreetalle pääsee Suomesta esimerkiksi Finnairin kyydillä.

Kreetan lentokentät

Kreetalla matkailijoita palvelee kolme kansainvälistä lentokenttää, jotka sijaitsevat Iraklionissa, Haniassa ja Sitiassa. Suomesta lennot laskeutuvat tavallisesti Iraklioniin tai Haniaan. Iraklionissa sijaitseva Nikos Kazantzakis on saaren vilkkain lentokenttä. Sieltä saapuvat matkailijat pääsevät vaivattomasti matkaamaan bussilla saaren eri kohteisiin. Hanian lentokenttä sijaitsee puolen tunnin päässä Hanian keskustasta.

Milloin on parhain aika vierailla Kreetalla?

Kreetalla vallitsee lähes läpi vuoden lämmin ja miellyttävä ilmasto. Maaliskuun ja huhtikuun aikaan säät muistuttavat hyvin paljolti Suomen kesää, mikä tarkoittaa, että elohopea jää 19 asteen paikkaille. Sää alkaa lämpenemään toukokuussa ja heinä-elokuussa saarelle iskee kuumin lämpöaalto, joka kestää pitkälle syksyyn. Lämpöasteet pysyttelevät tuolloin 26-27 asteessa.

Mitä nähdä ja tehdä Kreetalla?

Kreetan saari on suomalaisten lempilomakohteista vuodesta toiseen. Lennot Kreetalle kohdistuvat Suomesta tavallisesti saaren suosituimpiin kohteisiin, kuten Haniaan ja Agias Nikolaokseen. Hania on näistä kahdesta erityisen pidetty, koska se sopii sekä perhematkailijoille että pariskunnillekin. Haniaan suunnataan ensisijaisesti sen kauniiden rantojen takia, joista tunnetuin on 75 kilometriä pitkä Efalonisin ranta. Hania tarjoaa myös jonkin verran nähtävyyksiä, vaikka se ei varsinaisesti niitä olekaan tuttu. Siellä sijaitsee esimerkiksi näyttävä vanha satama-alue sekä turistien keskuudessa suosittu venetsialainen majakka. Jos rantalomailun lisäksi haluaa tutustua Kreetan saaren yöelämään, kannattaa ottaa suunnaksi eläväiset kaupungit, kuten Málian ja Hernonissos.

Kuuluisimmat nähtävyydet:Samarián rotko, Arkádin luostari, Díktin luola, Mália

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Kreeta lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.