Kartta

Miten löydät halvat lennot Belizeen?

Sademetsien, koralliriuttojen ja eksoottisen eläinten kaupunki Belize tarjoaa matkaajille todellisia luonnon omia aarteita, joita ei löydy enää mistään muualta maailmassa. Lähde ihastumaan tähän maanpäälliseen paratiisiin ja sen moniiin luonnonsuojelukohteisiin, joissa sinäkin voit lomasi ohella auttaa. Lennot Belizeen hankit sekunneissa Skyscannerin sivuilta. Jos haluat vielä seurata lentohintoja Belizeen, sinun kannatta ottaa käyttöösi Hintavahti, joka tiedottaa sinua heti sähköpostitse, kun lentohinnoissa tapahtuu muutoksia.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Belizeen

Belizeen suomalaiset pääsevät lentämään Uudenmaan päälentokentältä Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Lennot Belizeen eivät valitettavasti ole suoria, vaan vaativat yksi tai kaksi vaihto reitin aikana.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Belizeen?

Lennot Belizeen Suomesta operoivat pitkälti British Airways sekä United. Tarjolla on myös eri lentoyhtiöiden eri reittiyhdistelmiä.

Belizen lentokentät

Belizen Philip S. W. Goldsonin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin 30 minuutin ajomatkan päästä Belizen kaupunkialueesta. Lentokentältä keskustaan pääset ottamalla taksin heti lentoterminaalin edestä tai vuokraamalla auton.

Milloin on parhain aika vierailla Belizessa?

Parhain aika sijoittaa lentoihin Belizeen on marraskuusta huhtikuun puoleen väliin, jolloin kaupungissa on meneillään vuoden kuivin aika. Tuolloin kaupunki on myös ruuhkaisimmillaan, joten varaudu hankkimaan lennot Belizeen hyvissä ajoin. Vaikka kaupunki on täynnä, on ajanjakso mitä parhain alueen nähtävyyksien tutkimiseen. Huhtikuusta toukokuuhun kaupungissa on sietämättömän ilmankosteus, joten haluat luultavasti jättää nämä kuukaudet väliin.

Mitä nähdä ja tehdä Belizessä?

Belize on sukeltajien paratiisi, jonne tullaan myös parantamaan maailmaa. Sen lisäksi, että matkaajat pääsevat tutustumaan merenalaiseen maailmaan ja näkemään mitä kauneimpiä vesieläjiä, on heillä mahdollisuus osallistua myös luonnonsuojeluun. Sukelluksen perässä suunnataan Caye Caulkerin saareen, josta löytyvät upeimmat koralliriutat. Placenciasta taas löytyvät maidonvalkeat hiekkarannat. San Ignaciosta sijaitsee Belizen mystisempi puoli. Siellä matkaajat saavat kokea muinaisen Maya-kulttuurin hengen viidakon uumenissa.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Lamanai, Xunantunich, Great Blue Hole, Belizen rantariuttojen suojelualue, Caracol

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Belize City Philip S.W.Goldson kans.väl. lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.