Kartta

Lennot Bodoon

Miten löydät halvat lennot Bodoon?

Pohjois-Norjan suosituimpiin matkailukohteisiin kuuluva Bodo tarjoaa matkailijoilleen upeita luontonähtävyyksiä ja aktiviteetteja. Tämän lisäksi se on erittäin vilkas kulttuurikeskittymä, jossa järjestetään vuosittain erilaisia festivaaleja. Tässä siis vain muutama syy, miksi sinun kannattaa hankkia lennot Bodoon Skyscannerin kautta. Lennot Bodoon ovat hyppysissäsi vain muutamissa sekunneissa, kun otat matkakumppaniksesi Skyscannerin lentohaun. Lue myös alta parhaimmat matkustus- ja matkavinkit tulevalle Bodon matkallesi.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Bodoon

Helsinki-Vantaan lentoasema on ainoa lentoasema Suomessa, joka tarjoaa lennot Bodoon. Valitettavasti Suomesta ei operoida suoria lentoja Bodoon, vaan reitti vaatii yhden välilaskun.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Bodoon?

Lennot Bodoon operoidaan Helsingistä yhdellä välilaskulla Norwegianin, SAS:n ja Lufthansan toimesta sekä useiden lentoyhtiöiden yhdistelmälentojen avulla. Lentoaika Helsingistä Bodoon on lyhimmillään 4 tuntia.

Bodon lentokentät

Bodon lentokenttä sijaitsee vain noin 5 minuutin ajomatkan päässä Bodon kaupunkialueesta. Lentokentälle kulkee Nordlandsbanen-juna ja bussi ja lentoaseman edestä löytyy taksiasema. Juna kulkee näppärästi Bodon ydinkeskustaan ja sinne pääset myös bussilinjoilla 1 ja 4. Taksi Bodon keskustaan maksaa noin 100 Norjan kruunua.

Milloin on parhain aika vierailla Bodossa?

Bodossa harvemmin lämpöasteet nousevat kovin korkealle – kiitos kaupungin pohjoisen sijainnin. Bodossa kesäisiä ilmoja voi kuitenkin odottaa todennäköisimmin heinäkuussa, jolloin lämpötila huitelee +20 asteessa. Bodon upea ympäristö tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia urheiluaktiviteeteille, ja näin olleen vaeltelijoita, retkeilijöitä ja pyöräilijöitä siellä riittää aina keväästä syksyyn. Pohjois-Norjan alue tarjoaa hienot puitteet myös revontulien ihasteluun ja se houkutteleekin paljon matkaajia talviaikaan.

Mitä nähdä ja tehdä Bodossa?

Pohjois-Norjassa sijaitseva Bodo on kiehtova kaupunki, jolta voit odottaa sekä kulttuurisia että luonnonläheisiä kokemuksia matkallesi. Bodossa järjestetään muun muassa kahdet suuret festivaalit eli Parkenfestivalen ja Nordland Musikkfestuken, joista kummakin houkuttelevat kaupunkiin tuhansia musiikin ystäviä. Bodon luonto tarjoaa kiehtovia kokemuksia, kuten talviaikaan revontulet, jotka valaisevat kaupungin kirkkaan taivaan huikeilla väreillä. Upea on myös kaupungin läheltä löytyvä maailman voimakkain vuorovesivirtaus Saltstraumenin salmesta, jonne järjestetään sukellusmatkoja ja veneretkiä. Bodosta pääsee myös helposti Svartiseniin eli Norjan toiseksi suurimmalle jäätikölle, jota voi lähteä tutkiskelemaan esimerkiksi pyörien kera. Jos seikkailut eivät ole sinun juttusi, voit aina istahtaa johonkin Bodon korkealuokkaisista ravintoloista, jotka ovat keskittyneet alueen luonnonmukaisiin makuihin, kuten kala- ja lammasannoksiin.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Bodon tuomiokirkko, Nordland Museum, Saltstraumen, Keiservarden

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Bodø lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.