Kartta

Lennot Bolognaan

Miten löydät halvat lennot Bolognaan?

Herkullista ruokaa, juomaa ja taidetta! Sitä tarjoaa persoonallinen Bologna. Jos tämä kuulostaa korvaasi täydelliseltä lomalta, anna Skyscannerin tehdä työt, niin sinä voit keskittyä haaveilemaan tulevasta lomastasi. Kuten kerromme alla, on Bologna suosittu paikallisten työmatkalaisten kaupunki, joten matkasuunnitelmien teko sinne vaatii hieman suunnittelua. Voit seurata lentohintoja Bolognaan itse lentohakumme kautta tai asentaa matkakumppaniksesi Hintavahdin, joka lähettää sinulle parhaimmat hinnat sähköpostiisi. Varmaa kuitenkin on, että lennot Bolognaan saat takuuvarmasti haluamallasi hinnalla Skyscannerin kautta!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Bolognaan

Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähtevät matkaan kaikki Bolognaan suuntaavat lennot. Jos haluat tarkempaa ja yksityiskohtaisempaa tietoa etukäteen välilaskuista ja lentokentistä, joissa vaihto tulee tapahtumaan, käytä siihen Skyscannerin lentohakua. Löydät tietoa myös eri maiden lentokentistä sivun alalaidan ”Lentokentät”-kohdasta.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Bolognaan?

Lentoja Bolognaan ei valitettavasti ole suorana saatavilla Suomesta. Matkaan sisältyy aina yksi tai kaksi välilaskua, mutta kokonaisuudessaan matka-aika taittuu lyhimmillään 4,5 tunnissa. Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lennot Bolognaan Suomesta ovat muun muassa Lufthansa, Air Berlin ja eri lentoyhtiöiden yhdistelmät.

Bolognan lentokentät

Bolognan lentokenttä sijaitsee noin kuuden kilometrin päässä kaupunkialueelta. Bolognan lentokentältä on mahdollisuus useampaan kyytivaihtoehtoon, jolla pääsee aivan keskustaan. Väliä kulkevat sekä taksit että bussit ja lentokenttäbussit. Lentokentän edestä löytyy myös taksiasema kiireisimmille matkaajille.

Milloin on parhain aika vierailla Bolognassa?

Parhaat matkustusajat Bolognaan ovat keväällä sekä syksyllä, jolloin sää ei ole tukalan kuuma ja kaupunkia saa leppoisasti tutkia ilman ruuhkia. Harva tietää, että Bologna on erittäin suosittu bisneskeskus, jossa järjestetään messuja ja konferensseja. Koska tarkempia ajankohtia näille tapahtumille ei ole aina tiedossa, on hyvä olla ajoissa ja varata lennot Bolognaan ainakin viimeistään paria viikkoa ennen matkaa.

Mitä nähdä ja tehdä Bolognassa?

Bologna tunnetaan erityisesti Keski-Italian herkkusuiden mekkana. Sinne tullaan pidempienkin matkojen takaa mässäämään perinneruokia, kuten pizzaa, jota saa Bolognassa lähes joka nurkalta. Matkaajien kannattaa hakeutua pizzapatojen ääreen vanhankaupungin alueille, jossa juustolätyt ovat erityisen laadukkaita. Bologna tunnetaan myös kulttuurikaupunkina, jossa järjestetään ahkerasti konsertteja. Kaupungissa sijaitsee yksi Italian vanhimmista ja parhaimmista oopperataloista, vuonna 1763 avattu Teatro Comunale. Suosittelemme tutkimaan oopperatalon verkkosivustoja aina sen hetkisistä esityksistä, jotka ovat todellisia ”once in a lifetime” -kokemuksia!

Kuuluisimmat nähtävyydet: San Petronio Basilica, Bologna Cathedral, Towers of Bologna, Palazzo dei Notai

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Bologna kans.väl. lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.