Kartta

Halvat lennot Berliiniin

Miten löydät halvat lennot Berliiniin?

Berliini on myös yksi suomalaistenkin suosikkikaupungeista eikä ihme, koska tämä yllätyksellinen kaupunki tarjoaa jokaiselle matkalle aina jotain uutta. Lennot Berliiniin ovat vain kätesi ulottuvilla Skyscannerin kautta. Käytä helppoa lentohakuamme etsiäksesi parhaimmat lentotarjoukset tai aseta itsellesi Hintahälytys, niin tiedät ensimmäisenä, kun lentohinnat Berliiniin ovat juuri sinun kukkarollesi sopivimmat.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Berliiniin

Suorilla lennoilla Berliiniin pääsee Suomesta ainoastaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Berliiniin?

Lentoja Berliiniin operoivat useat tunnetut lentoyhtiöt, kuten Finnair ja Norwegian.

Berliinin lentokentät

Lentoja Berliiniin operoidaan kahden eri lentokentän voimin: Schönefeldin ja Tegelin. Tegel on kaupungin virallinen päälentokenttä. Schönefeldin lentoasemalta lentävät ensisijaisesti halpalentoyhtiöt. Tegelin lentokentältä pääsee helposti kulkemaan Berliinin ydinkeskustaan bussilla, junalla tai taksilla.

Milloin on parhain aika vierailla Berliinissä?

Berliini on ruman kaunis kaupunki, josta löytyy eri puolia ympäri vuoden. Sen lukuisia tapahtumia ja juhlia ei ole sidottu tiettyyn vuodenaikaan. Kesäkuukaudet ovat toki kaupungissa ruuhkaisimmat, jolloin hotellia voi olla vaikea saada ainakin ydinkeskustan alueelta. Suosittelemmekin hankkimaan lennot Berliiniin hyvissä ajoin sekä katsastamaan Skyscannerin hotellihaulla kaupungin parhaimmat hotellidiilit!

Mitä nähdä ja tehdä Berliinissä?

On hyvä muistaa, että Berliini on valtavan kokoinen metropoli, joten on hyvä varata aikaa siirtymiin eri kaupunginosien ja nähtävyyksien välille. Onneksi Berliini tunnetaan erittäin toimivista juna- ja raitiovaunuyhteyksistään, joten sen suurempaa stressiä matkaamisesta ei kannata ottaa. Alexanderplatzin metroasema tulee taatusti tutuksi kaupungissa liikkuessa! Berliinin suosituimpia shoppailualueita ovat Mitte, Alexanderplatz sekä Charlottenburg. Berliinistä löytyy myös Manner-Euroopan suurin ostoskeskus KaDeWe. Varmastikin yksi suurimmista syistä, miksi hankit lennot Berliiniin ylipäätään, on se vaiherikas historia. Ydinkeskustasta voit hypätä kiertoajelulle, jonka kyydissä pääset perehtymään muun muassa Brandenburgin portin sekä Parisen Platzin taustatarinoihin.

Kuuluisimmat nähtävyydet:Berliinin muuri, Holokaustin muistomerkki, Fernsehturm, Museumsinsel, Mitte

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Berliini lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Berliini on kaksi lentokenttää: Berliini Tegel ja Berliini Schoenefeld.
Delta, Transavia France, KLM, Danish Air Transport, Air Moldova, Nouvelair, Norwegian sekä Scoot lentävät suoraan kohteeseen Berliini.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Berliini on helmikuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.