Kartta

Halvat lennot kohteeseen Abu Dhabi kans.väl.

Abu Dhabi

Abu Dhabi on yksi maailman kuuluisimmista turistikohteista, kiehtova yhdistelmä ikivanhoja perinteitä ja huippumoderneja rakennuksia. Täällä Yhdistyneiden Arabiemiirikuntien pääkaupungista löytyy lähes kaikkea: upeita hiekkarantoja, vehmaita keitaita, vilkas keskusta-alue ja tietenkin aurinkoiset säät. 

Nähtävyydet & aktiviteetit

Abu Dhabin rantabulevardi, Abu Dhabi Corniche, on noin kuusi kilometriä pitkä ja sen varrella sijaitsevat puutarhat ja suihkulähteet ovat silmiä hivelevän kauniita. Monet kaupungin hiekkarannoista sijaitsevat tämän rantabulevardin varrella. Kaupungin edustalla sijaitseva keinotekoinen saari, Lulu Island on käymisen arvoinen.
Kaupungin keskustassa sijaitseva Al Hosnin palatsi on yli 200 vuotta vanha ja nykyisin se toimii hallintorakennuksena. Šeikki Zayedin moskeija on maan suurin ja se on nimetty Yhdistyneiden arabiemiirikuntien perustajan ja ensimmäisen presidentin mukaan. Todellinen silmänilo on luksushotelli Emirates Palace, jossa tähtiluokitus on seitsemän! Myös aavikoilla riittää koettavaa, kannattaa kokeilla vaikkapa kamelisafaria ja aavikkoajelua maastoautoilla.

Shoppailu

Abu Dhabissa on useita valtavia ostoskeskuksia, kuten esimerkiksi Al Wahda Mall, Marina Mall ja Abu Dhabi Mall. Ne tarjoavat shoppailijoille niin paljon kauppoja ja viihdykettä, että ostoksilla voi viettää helposti useammankin päivän. Värikkäät ja vilkkaat basaarit eli souqet ovat myös mainioita ostospaikkoja, varsinkin jos etsii perinteisiä tuliaisia kuten vaikkapa hienoja itämaisia mattoja.

Ruoka

Libanonilaisvaikutteista arabialaista ruokaatarjoillaan monissa paikallisissa ravintoloissa. Arabialaisen aterian perusaineksia ovat riisi ja pita-leipä. Liharuoat ovat useimmiten lammasta tai kanaa. Kaupungista löytyy myös laajalti länsimaista ruokaa ja myös intialainen, englantilainen ja kiinalainen keittiö ovat hyvin edustettuina. Sianlihaa ja alkoholia ei myydä kaupungin paikoissa, mutta niitä voi nauttia hotellien omissa ravintoloissa.

Ilmasto

Abu Dhabissa on kuiva, puolitrooppinen ilmasto ympäri vuoden. Sää on kesäkaudella eli huhtikuusta syyskuuhun hyvin kuuma ja kuiva. Tällöin lämpötila nousee usein yli 40 asteeseen. Lokakuun ja helmikuun välillä keskilämpötila on noin 20 astetta.

Lennot

Skyscannerilla löydät lennot Abu Dhabiin helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Abu Dhabi kans.väl. lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.