Kartta

Miten löydät halvat lennot Atlantaan?

Jos haluaa tutustua hyvin perinteiseen amerikkalaiseen kaupunkiin, on Atlanta sinulle oikea vaihtoehto. Lennot Atlantaan löydät ei niin perinteisellä tavalla Skyscannerin lentohaulla, joka tuo eteesi markkinoiden parhaimmat lentotarjoukset vain sekunneissa. Hintavahti sen sijaan on erinomainen työkalu niille, jotka haluavat vielä rauhassa miettiä tulevaa matkaansa ja seurata lentohintoja. Kaikki sinun hintatasoasi miellyttävät lennot Atlantaan tipahtavat suoraan sähköpostiisi.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Atlantana

Suomesta Atlantaan pääsee matkaamaan ainoastaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Lento Atlantaan vaatii reitistä riippuen yksi tai kaksi vaihtoa eri lentokentillä.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Atlantaan?

Lentoja Atlantaan tarjoavat monet kansainvälisesti tunnetut lentoyhtiöt. Tällaisia ovat muun muassa Air Canada, Air France, Delta sekä Finnair.

Atlantan lentokentät

Atlantan lentokenttä on viralliselta nimeltään Hartsfield-Jacksonin kansainvälinen lentoasema. Se on vilkkain lentoasema koko maailmassa, joten sieltä on useita eri tapoja kulkea Atlantan keskustaan. Matkaajat voivat valita esimerkiksi taksin ja Shuttle-bussin kyydikseen.

Milloin on parhain aika vierailla Atlantassa?

Parhain sesonki vierailla Atlantassa on keväästä aina kesä yli. Tarkemmin ottaen suosittelemme aikaväliä toukokuusta elokuuhun. Jos päädyt matkaamaan Atlantaan toukokuussa, ovat hotellien hinnat vielä maltilliset ja ruuhkaisin turistikausi on vasta edessä. Jos sen sijaan turistimassat eivät ahdista, kannattaa lennot Atlantaan hankkia aivan keskikesällä. Tuolloin kaupunki tarjoaa matkaajilleen kaikenlaisia ulkotapahtumia, kuten festivaaleja. Valitsitpa minkä tahansa ajankohdan Atlantan matkallesi, voimme taata, että Skyscannerilta löydät parhaimmat tarjoukset sekä hotellidiileihin että lentoihinkin!

Mitä nähdä ja tehdä Atlantassa?

Kuten Yhdysvalloissa kuuluukin, on Atlantassa kaikki suurempaa! Yksinään Atlantan kaupungissa on enemmän asukkaita kuin Suomessa. Georgian osavaltiossa sijaitseva Atlanta on kiehtova yhdistelmä vehreyttä ja modernia kaupunkikuvaa. Tämä johtuu siitä, että se on metsien ympäröimä kaupunki. Kannattaakin varata shoppailun ohessa aikaa myös luontonähtävyyksille. Tällainen on esimerkiksi muutaman tunnin päässä sijaitseva Chattahoocheen luonnonpuisto, joka on jokaisen vaeltajan unelmakohde. Jos metsässä hengailu ei kiinnosta, voit suunnata Atlantassa sen suosituimmille nähtävyyksille, kuten Martin Luther Kingin muistoalueelle tai Centennial Olympic -puistoon, jossa paikalliset tykkäävät viettää aikaa kauniina kesäpäivinä. Shoppailijalle kaupunki on tehty vaivattomaksi, koska aikansa ja rahansa saa varmasti kulumaan sen suurissa ostoskeskuksissa, kuten Ponce City Marketissa tai Lenox Squarella. Koko perheen viihdykettä tarjoaa kaupungin valtava Six Flags Over Georgia -huvipuisto.

Kuuluisimmat nähtävyydet: CNN Center, World of Coca Cola, Martin Luther Kingin muistoalue, Centennial Olympic

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Atlanta Hartsfield-Jackson lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.