Kartta

Lennot Aucklandiin

Miten löydät halvat lennot Aucklandiin?

Lentomatka Aucklandiin saattaa olla pitkä, mutta takaamme, että se on sen arvoista! Perillä sinua odottaa merellinen ja vehreä kaupunki tulivuorineen, johon taatusti ihastut. Sinulla on mahdollisuus löytää lennot Aucklandiin kohtuuhintaisena, kun hankit ne Skyscannerin lentohaun, kautta. Kauttamme saat markkinoiden parhaat lentotarjoukset Aucklandiin sivustoiltamme tai vaihtoehtoisesti voit ottaa käyttöösi Hintavahdin, joka lähettää sinulle tiedon sähköpostiisi, kun lennot Aucklandiin ovat sinun budjettiisi sopivat.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Aucklandiin

Valitettavasti Suomen lentokentiltä ei lennetä suoria lentoja Aucklandiin. Ensisijainen lentokenttä, joka operoi reittilentoja Aucklandiin välilaskulla on Helsinki-Vantaan lentoasema.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Aucklandiin?

Suomesta ei operoida suoria lentoja Aucklandiin, vaan reitti vaatii aina yhden tai kaksi vaihtoa. Esimerkiksi seuraavat lentoyhtiöt lentävät Aucklandiin: Air China, SAS ja Singapore Airlines.

Aucklandin lentokentät

Aucklandin lentoasema sijaitsee Mangeressa ja se on Uuden-Seelannin suurin lentoasema. Suoraan lentokentältä Aucklandin kaupunkialueelle kulkevat bussit ja taksit. Esimerkiksi lentokentältä kulkeva Skybus-bussi operoi 24 tuntia vuorokaudessa. Yhdensuuntainen matka aikuiselta kustantaa 18 dollaria ja menopaluumatka 32 dollaria.

Milloin on parhain aika vierailla Aucklandissa?

Suomesta matkustavan on hyvä huomioida, että Uudessa-Seelannissa kesä alkaa joulukuussa ja kestää aina helmikuuhun saakka. Tuolloin Aucklandissa ilmasto on aurinkoinen ja lämmin. Tämä tarkoittaa lämpöasteita kahdenkymmenen asteen paikkeilla, mutta illalla saattaa joutua heittämään hartioilleen villatakin. Talvi Aucklandissa kestää toukokuusta elokuuhun. Suosittelemme vierailua Aucklandissa kesäkuukausina, jolloin ilma on taatusti hyvä ja sateetkaan eivät pääse pilaamaan lomaa.

Mitä nähdä ja tehdä Aucklandissa?

Merellinen Auckland on Uuden-Seelannin suurin kaupunki lähes 1,4 miljoonalla asukkaallaan. Vehreä Auckland on valittu maailman kolmanneksi viihtyisimmäksi paikaksi asua ja miksi ei! Lyhyenkin loman aikana kaupungissa ehtii tehdä vaikka mitä: päivällä voit vaellella sademetsissä ja illalla bailata tasokkaissa yökerhoissa. Ja tulivuoret, ne ovat ehdoton nähtävyys kaupungissa ja Rangitoton saari on oikea paikka juuri tähän. Waiheke-saari sen sijaan tunnetaan ”viinien saari” -nimellä sen monien viinituottajien ja ravintoloiden ansiosta. Kaikkiin näihin Aucklandia ympäröiviin saariin pääsee joko kajakilla tai nopeammin lautalla. Ei kannata jättää väliin Aucklandin alueen korkeatasoisia ravintoloita, joiden makumaailma löytyy alueen vehreästä ja ravintorikkaasta luonnosta. Shoppailua tässä vireässä kaupungissa kannattaa harrastaa ahkerasti ja yksi suosituimmista alueista tähän on Queen street -katu, jonka varrelta löydät sekä luksustason putiikkeja että paikallisia käsityökauppojakin.

Kuuluisimmat nähtävyydet:: Waiheke island, Rangitoto, Sky Tower, Cornwall Park, Kitekite falls

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Auckland kans.väl. lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.