Portland

25.9.2019 - 26.9.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Hotel Eastlund, Hotel Lucia, a Provenance Hotel sekä Hotel Deluxe, a Provenance Hotel ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Portland perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Portland klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Portland

alkaen 156 €
alkaen 204 €
alkaen 355 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Portland?

9,8
Ulkoilmaihmiset
9,4
Herkuttelijat
8,2
Vihreät matkailijat
7,1
Hipsterit
7,0
Reppureissaajat
Jäsenten arvostelut (321)
A Duval
A Duval
18.9.2019

Our daughter was just about 2 at the time of this visit. We visited the Children’s Museum and the Oregon zoo. Also, this was early December.. and we are from Hawaii. Soo it tells you how beautiful Oregon actually is!

Ayaka Isayama
Ayaka Isayama
12.9.2019

留学中に秋から冬にかけての季節に滞在しました。冬は西海岸なので凍えるほどの寒さではないですが、ダウンジャケットがあれば大丈夫だなという感じです。比較的治安は良く女性の一人旅に丁度良い場所だと思いますが、深夜に女性一人でダウンタウンを歩きまわるのは心細いです。中心部にはおしゃれなカフェやローカルショップがたくさんあり、街中も絵になるような所がたくさんあってフォトジェニックな写真が撮れます!有名な大きな本屋やドーナツ屋、地元NBAチーム観戦に行くなど様々なことをして楽しむことができます。季節ごとにイベントもあるみたいなのでチェックしてみてください。ポートランドからシアトルまで車で3時間程、ロサンゼルスから飛行機で3時間程、カナダからも近くアクセスも良いのでついでに旅行にいくのも良いと思います!

Bernadette  Johnson
Bernadette Johnson
19.6.2019

Absolutely love Portland, canon beach and the Columbia River gorge area. Can’t wait to go back! Waterfalls, hiking, wineries, seafood. What’s not to love?

Scott  Tsai
Scott Tsai
8.6.2019

First time here and had the best two days ever! Started off to seaside ecola states park then cannon beach on day 1 and downtown Portland on day 2!

UKK

Edullisin kuukausi on marraskuu, jonka keskiarvohinta on 99 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Portlandssa yöpymiseen on elokuu, jonka keskiarvohinta 188 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille syyskuussa viime vuonna oli 128 € per yö. Tämä on 8 % edullisempi kuin keskiarvohinta 139 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Portland odotettu keskilämpötila kuukautena syyskuu on 17,7 °C/63,9 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 29,0 °C/84,2 °F. Viilein kuukausi on helmikuu, jonka keskilämpötila on 0,9 °C/33,6 °F.
Kohteen Portland lähin lentokenttä on Portland (PDX) (9,66 km).

Suunnittele matka kohteeseen Yhdysvallat