Minneapolis

24.4.2019 - 25.4.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Towneplace Suites Minneapolis-St. Paul Airport/Eagan, Springhill Suites Minneapolis West/St. Louis Park sekä JW Marriott Minneapolis Mall Of America ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Minneapolis perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Minneapolis klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Minneapolis

alkaen 117 €
alkaen 181 €
alkaen 222 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Minneapolis?

9,8
Herkuttelijat
8,1
Perhematkailijat
8,1
Ulkoilmaihmiset
7,9
Taiteen ja designin ystävät
7,3
Hipsterit
Jäsenten arvostelut (108)
Martina Canova
Martina Canova
11.2.2019

I love Minneapolis and its close neighbor St.Paul! The museums and the historic buildings (like the Cathedral and the Capitol) are beautiful!

Sandra Switzer
Sandra SwitzerRoseville
20.4.2017

I will always come home! Love Minnesota but lowkey what's up with the potholes and shit y'all owe me 2 cars now

Jaak Treiman
Jaak TreimanLos Angeles
9.2.2017

Perhaps winter isn't the time to visit. Friendly people but, with only a couple of exceptions, visually boring. The city can't seem to decide if the want to emphasize their history or Theo modernity. They have ended up with a hodgepodge that reflects neither.

Ash Sears
Ash SearsMinneapolis
27.1.2017

Minneapolis has an amazing foodie scene, tons of theaters, and a load of outdoor adventures within an hour drive of downtown. One of my favorite towns in the US

UKK

Edullisin kuukausi on huhtikuu, jonka keskiarvohinta on 109 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Minneapolisssa yöpymiseen on elokuu, jonka keskiarvohinta 147 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille huhtikuussa viime vuonna oli 124 € per yö. Tämä on 2 % edullisempi kuin keskiarvohinta 127 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Minneapolis odotettu keskilämpötila kuukautena huhtikuu on 8,7 °C/47,6 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 29,0 °C/84,2 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −13,0 °C/8,6 °F.
Kohteen Minneapolis lähin lentokenttä on Minneapolis St Paul (MSP) (11,48 km).

Suunnittele matka kohteeseen Yhdysvallat