Laurel

18.6.2019 - 19.6.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Liberty Inn Collins, Claridge Inn sekä Oak Grove Apartment Hattiesburg, MS ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Laurel perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Laurel klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Laurel

alkaen 110 €

UKK

Edullisin kuukausi on toukokuu, jonka keskiarvohinta on 65 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Laurelssa yöpymiseen on huhtikuu, jonka keskiarvohinta 76 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille kesäkuussa viime vuonna oli 68 € per yö. Tämä on 3 % edullisempi kuin keskiarvohinta 71 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Laurel odotettu keskilämpötila kuukautena kesäkuu on 26,5 °C/79,7 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä elokuu, jonka keskilämpötila on 33,1 °C/91,6 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on 5,1 °C/41,2 °F.
Kohteen Laurel lähin lentokenttä on Laurel Hesler-Noble Field (LUL) (4,57 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Hattiesburg-Laurel (31,87 km)

Suunnittele matka kohteeseen Yhdysvallat