Novokuznetsk

25.2.2020 - 26.2.2020

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Welcome on Pionerskiy, Apartment on Ermakova 2 sekä Apartments on Stroiteley 82 ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Novokuznetsk perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Novokuznetsk klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Novokuznetsk

alkaen 56 €
alkaen 69 €

UKK

Edullisin kuukausi on heinäkuu, jonka keskiarvohinta on 28 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Novokuznetskssa yöpymiseen on tammikuu, jonka keskiarvohinta 56 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille helmikuussa viime vuonna oli 31 € per yö. Tämä on 11 % edullisempi kuin keskiarvohinta 35 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Novokuznetsk odotettu keskilämpötila kuukautena helmikuu on −12,1 °C/10,1 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 24,2 °C/75,6 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −18,2 °C/−0,8 °F.
Kohteen Novokuznetsk lähin lentokenttä on Novokuzinetsk (NOZ) (17,96 km).

Suunnittele matka kohteeseen Venäjä