Novokuznetsk

25.9.2019 - 26.9.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Royal Hotel, Hotel Bardin sekä Park Inn by Radisson Novokuznetsk ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Novokuznetsk perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Novokuznetsk klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Novokuznetsk

alkaen 33 €
alkaen 41 €

UKK

Edullisin kuukausi on joulukuu, jonka keskiarvohinta on 25 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Novokuznetskssa yöpymiseen on syyskuu, jonka keskiarvohinta 32 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille syyskuussa viime vuonna oli 31 € per yö. Tämä on 13 % kalliimpi kuin keskiarvohinta 27 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Novokuznetsk odotettu keskilämpötila kuukautena syyskuu on 10,8 °C/51,4 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 24,2 °C/75,6 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −18,2 °C/−0,8 °F.
Kohteen Novokuznetsk lähin lentokenttä on Novokuzinetsk (NOZ) (17,96 km).

Suunnittele matka kohteeseen Venäjä

Paikassa Novokuznetsk ja sen lähellä