Arkangeli

24.4.2019 - 25.4.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Pur Navolok Hotel, Vega Hotel sekä Dvina Hotel ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Arkangeli perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Arkangeli klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Arkangeli

alkaen 54 €
alkaen 89 €

UKK

Edullisin kuukausi on syyskuu, jonka keskiarvohinta on 27 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Arkangelissa yöpymiseen on huhtikuu, jonka keskiarvohinta 31 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille huhtikuussa viime vuonna oli 29 € per yö. Tämä on 1 % kalliimpi kuin keskiarvohinta 29 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Arkangeli odotettu keskilämpötila kuukautena huhtikuu on 0,3 °C/32,5 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 19,2 °C/66,6 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −14,3 °C/6,3 °F.
Kohteen Arkangeli lähin lentokenttä on Arkangeli (ARH) (10,68 km).

Suunnittele matka kohteeseen Venäjä

Paikassa Arkangeli ja sen lähellä