Arkangeli

23.2.2020 - 24.2.2020

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Novotel Arkhangelsk, Dvina Hotel sekä Pur-Navolok Hotel ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Arkangeli perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Arkangeli klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Arkangeli

alkaen 44 €
alkaen 62 €

UKK

Edullisin kuukausi on elokuu, jonka keskiarvohinta on 28 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Arkangelissa yöpymiseen on toukokuu, jonka keskiarvohinta 54 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille helmikuussa viime vuonna oli 41 € per yö. Tämä on 2 % edullisempi kuin keskiarvohinta 42 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Arkangeli odotettu keskilämpötila kuukautena helmikuu on −8,4 °C/16,9 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 19,2 °C/66,6 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −14,3 °C/6,3 °F.
Kohteen Arkangeli lähin lentokenttä on Arkangeli (ARH) (10,68 km).

Suunnittele matka kohteeseen Venäjä

Paikassa Arkangeli ja sen lähellä