Szeged

23.2.2019 - 24.2.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Szent János Hotel, Brindza Vendégház sekä Francia Panzió ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Szeged perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Szeged klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Szeged

alkaen 36 €
alkaen 41 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Szeged?

Jäsenten arvostelut (8)
Milica Bogdanovic
Milica BogdanovicBelgrad
18.8.2015

Beautiful city. Great architecture, plenty of sights to see, great food.

Gábor Póka
Gábor PókaWien
20.3.2012

Зденка Петковић
Зденка ПетковићSubotica
26.6.2012

Elisabeth Bujtor
Elisabeth BujtorBudapest
5.8.2013

UKK

Edullisin kuukausi on tammikuu, jonka keskiarvohinta on 38 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Szegedssa yöpymiseen on tammikuu, jonka keskiarvohinta 38 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille helmikuussa viime vuonna oli 41 € per yö. Tämä on 4 % edullisempi kuin keskiarvohinta 43 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.

Suunnittele matka kohteeseen Unkari