Praha

28.11.2019 - 29.11.2019

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Mosaic House, Little Quarter Hostel sekä Hostel Franz Kafka ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Praha perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Praha klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Praha

alkaen 44 €
alkaen 64 €
alkaen 125 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Praha?

9,8
Historian harrastajat
7,5
Taiteen ja designin ystävät
7,3
Yöelämän ystävät
6,8
Herkuttelijat
6,6
Seikkailumatkailijat
Jäsenten arvostelut (674)
Bar Tut
Bar Tut
18.9.2019

Rakastin Prahaa! Mutta ei ole niin paljon tekemistä, mutta viikonloppuna se on täydellinen

J W
J W
9.4.2019

 Olen asunut täällä noin kaksi tai kolme viikkoa kerrallaan, kahdesti vuodessa viimeiset neljä vuotta, kun kumppanini asuu täällä. Kaikkien näiden aikojen jälkeenkin olen edelleen täysin rakastunut kaupunkiin ja löydämme silti uusia asioita, joita kannattaa käydä ja tutkia. Kaupunki on erittäin halpa, jos kävelet viisi minuuttia keskustan ulkopuolella. Jopa keskustassa voit saada ylellisyyttä hienossa ravintolassa saman verran kuin mitä maksaisit keskimääräisessä ravintolassa Iso-Britanniassa. Olen myös käynyt Dresdenissä, Wienissä, Bratislavassa ja Budapestissa Prahasta, kun bussit lähtevät kaikkiin näihin kohteisiin alle 20 euron paluulla !!

gianis poulias
gianis poulias
3.4.2019

Me läpäisimme täydellisesti ... Suosittelisin mennä alueelle, joka sijaitsee lähellä Uididea, jotta pääset lähelle kaikkea ja raitiovaunulla ... vierailla rinteellä aina vanhaankaupunkiin asti ... ja jos voit vain yhden päivän Carlovi bary ... jos et

María CP
María CP
23.11.2018

Se on erittäin romanttinen kaupunki, upea keittiö ja kulttuuri. Se on vierailun arvoinen.

UKK

Edullisin kuukausi on marraskuu, jonka keskiarvohinta on 70 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Prahassa yöpymiseen on toukokuu, jonka keskiarvohinta 131 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille marraskuussa viime vuonna oli 91 € per yö. Tämä on 10 % edullisempi kuin keskiarvohinta 101 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Praha odotettu keskilämpötila kuukautena marraskuu on 3,8 °C/38,8 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä elokuu, jonka keskilämpötila on 25,0 °C/77,0 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −2,5 °C/27,5 °F.
Kohteen Praha lähin lentokenttä on Praha (PRG) (11,05 km).

Suunnittele matka kohteeseen Tšekki