Praha

28.8.2019 - 29.8.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Comfortable Prague Apartments, Hotel Belvedere sekä Mosaic House ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Praha perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Praha klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Praha

alkaen 51 €
alkaen 82 €
alkaen 129 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Praha?

9,8
Historian harrastajat
7,6
Taiteen ja designin ystävät
7,1
Yöelämän ystävät
6,7
Herkuttelijat
6,7
Reppureissaajat
Jäsenten arvostelut (583)
gianis poulias
gianis poulias
3.4.2019

Me läpäisimme täydellisesti ... Suosittelisin mennä alueelle, joka sijaitsee lähellä Uididea, jotta pääset lähelle kaikkea ja raitiovaunulla ... vierailla rinteellä aina vanhaankaupunkiin asti ... ja jos voit vain yhden päivän Carlovi bary ... jos et

Hagar N
Hagar N
6.8.2019

We went on a family trip to this beautiful city. We had a great time and can’t wait to go back for a couples retreat ❤️

Rajat Mandal
Rajat Mandal
2.8.2019

The most beautiful city I have seen in my life, Charles bridge, the markets were simply outstanding.... A must visit for everyone....

Kamilla Szpodnyi
Kamilla Szpodnyi
28.7.2019

Nagyon szép város,igazi turista hely ,sok szép látványossággal. Mindenképpen több napos kirándulás az ideális.

UKK

Edullisin kuukausi on marraskuu, jonka keskiarvohinta on 66 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Prahassa yöpymiseen on toukokuu, jonka keskiarvohinta 123 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille elokuussa viime vuonna oli 86 € per yö. Tämä on 9 % edullisempi kuin keskiarvohinta 94 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Praha odotettu keskilämpötila kuukautena elokuu on 19,2 °C/66,5 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä elokuu, jonka keskilämpötila on 25,0 °C/77,0 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −2,5 °C/27,5 °F.
Kohteen Praha lähin lentokenttä on Praha (PRG) (11,05 km).

Suunnittele matka kohteeseen Tšekki