Krabi

23.7.2019 - 24.7.2019

2 vierasta - 1 huone

Fly Stay Save + Avaa hotellien erikoistarjouksia, kun varaat lentosi kauttamme. Jipii!
Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Andaman Legacy Guest House, Thai Hotel Krabi sekä Sleep Whale Hotel ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Krabi perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Krabi klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Krabi

alkaen 19 €
alkaen 23 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Krabi?

9,8
Reppureissaajat
9,7
Seikkailumatkailijat
8,4
Ulkoilmaihmiset
6,7
Yöelämän ystävät
6,7
Herkuttelijat
Jäsenten arvostelut (87)
István  Schilling
István Schilling
11.1.2019

Rakkaat ystävälliset ihmiset, kauniit saaret, upeat rantalohkot ja herkullinen ruoka!

ClaudioSe
ClaudioSeMilano
10.1.2018

Krabi is one of the most touristic places in Thailand. But with different kind of beaches, good for every kind of crowd and budgets, and beautiful surroundings, it is worth visit. At least on your first night you can base yourself on Krabi Town, near the river

Alexandra Paredes
Alexandra ParedesAventura
11.6.2017

Great city. Perfect to just stay for one or two nights and go to the islands. We stayed at Pak Up Hostel. Amazing amazing amazing hostel to be at!

Sue A.
Sue A.Putrajaya
16.9.2016

If you're a sunset chaser, island hopper, food hunter, massage lover, this is the place for you!

UKK

Edullisin kuukausi on lokakuu, jonka keskiarvohinta on 16 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Krabissa yöpymiseen on tammikuu, jonka keskiarvohinta 20 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille heinäkuussa viime vuonna oli 17 € per yö. Tämä on 4 % edullisempi kuin keskiarvohinta 18 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Krabi odotettu keskilämpötila kuukautena heinäkuu on 28,7 °C/83,7 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä maaliskuu, jonka keskilämpötila on 33,9 °C/93,0 °F. Viilein kuukausi on lokakuu, jonka keskilämpötila on 24,6 °C/76,3 °F.
Kohteen Krabi lähin lentokenttä on Krabi (KBV) (8,74 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Phuket (66,68 km)

Suunnittele matka kohteeseen Thaimaa