Krabi

22.10.2019 - 23.10.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? The Greenery Hotel, Krabi Cinta House sekä The White Pearl Hotel ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Krabi perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Krabi klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Krabi

alkaen 22 €
alkaen 25 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Krabi?

9,8
Reppureissaajat
9,2
Seikkailumatkailijat
8,6
Ulkoilmaihmiset
6,8
Herkuttelijat
6,6
Vihreät matkailijat
Jäsenten arvostelut (96)
István  Schilling
István Schilling
11.1.2019

Rakkaat ystävälliset ihmiset, kauniit saaret, upeat rantalohkot ja herkullinen ruoka!

ClaudioSe
ClaudioSeMilano
10.1.2018

Krabi on yksi turistikohteista Thaimaassa. Mutta erilaisia rantoja, hyvä kaikenlaiselle väkijoukolle ja budjeteille, ja kauniissa ympäristössä, se on vierailun arvoinen. Ainakin ensimmäisenä yönä voit perustaa itsesi Krabi-kaupunkiin, lähellä jokea

Alexandra Paredes
Alexandra ParedesAventura
11.6.2017

Great city. Perfect to just stay for one or two nights and go to the islands. We stayed at Pak Up Hostel. Amazing amazing amazing hostel to be at!

Sue A.
Sue A.Putrajaya
16.9.2016

If you're a sunset chaser, island hopper, food hunter, massage lover, this is the place for you!

UKK

Edullisin kuukausi on lokakuu, jonka keskiarvohinta on 16 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Krabissa yöpymiseen on heinäkuu, jonka keskiarvohinta 21 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille lokakuussa viime vuonna oli 17 € per yö. Tämä on 9 % edullisempi kuin keskiarvohinta 19 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Krabi odotettu keskilämpötila kuukautena lokakuu on 28,0 °C/82,4 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä maaliskuu, jonka keskilämpötila on 33,9 °C/93,0 °F. Viilein kuukausi on lokakuu, jonka keskilämpötila on 24,6 °C/76,3 °F.
Kohteen Krabi lähin lentokenttä on Krabi (KBV) (8,74 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Phuket (66,68 km)

Suunnittele matka kohteeseen Thaimaa