Hotelleja paikassa Sansibar

Etsi paras hotelli kaupungissa Sansibar päivämäärien, hinnan tai mieltymysten mukaan

Vertaile satojen tarjoajien hotellitarjouksia samassa paikassa

Etsi kaupungista Sansibar erinomaiset arvosanat saaneita hotelleja, joihin sisältyy ilmainen peruutus

Luotettavat hotellit kaupungissa Sansibar

Katso kaikki hotellit kaupungissa Sansibar

hotel-map-preview-background
Kaikki verot ja lisäkulut sisältyvät hintaan
Näytä lisää hotelleja

Löydä hotelli toiminnan ytimessä kohteessa Sansibar

Vältä pitkät jonot suosituimpiin nähtävyyksiin kohteessa Sansibar yöpymällä niiden lähellä.

Poimintoja

Voit ottaa rauhallisesti, kun tiedät tärkeimmät asiat jo ennen lähtöä.
4 tähden hotellien keskimääräinen hinta108 € yöltä
5 tähden hotellien keskimääräinen hinta234 € yöltä

Älä menetä hyvää tarjousta

Ota varaslähtö: täältä löydät edullisimmat matkat sekä uusimmat tarjoukset, vinkit ja uutiset.

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Spice Palace Hotel, Zanzibar Palace Hotel sekä Mizingani Seafront Hotel ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Sansibar perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Sansibar klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Löydä kaupungin Sansibar halvimmat hotellit: UKK:t

Kaupungin Sansibar odotettu keskilämpötila huhtikuutassa on 28°C. Lämpimin kuukausi on yleensä maaliskuuta, jolloin keskilämpötila on 30°C. Viilein kuukausi on heinäkuuta, jolloin keskilämpötila on 23°C. huhtikuuta on sateisin kuukausi, ja elokuuta on kuivin.
Voit aina tarvittaessa peruuttaa tai muuttaa hotellivaraustasi, mutta jos haluat suojata rahasi, etsi kaupungista Sansibar kohteita, joissa on ilmainen peruutus tai joustavat varausvaihtoehdot. Jotkut hotellit antavat sinun peruuttaa varauksen ja saada rahasi takaisin, jos suunnitelmasi muuttuvat.
Tietenkin! Halvin hotellitarjous, jonka löysimme tulevalle viikolle, on 12 € yöltä. Jos tarvitset hotellin seuraavien 24 tunnin kuluessa, löysimme sinulle majoituksen hintaan 15 € yöltä.
Keskimääräinen hotellin hinta viikolla on 84 € yöltä, ja keskimääräinen hinta viikonloppuisin on 78 €. Kaiken kaikkiaan näyttää siltä, että edullisin päivä varata majoitus kaupungissa Sansibar voisi olla lauantaina.
Kaupungin Sansibar lähin lentoasema on Sansibar (ZNZ), joka on 6.5 km kaupungin Sansibar keskustasta.
Analysoimme tietoja ja saimme selville, että lauantaina on halvin päivä varata hotelli kaupungissa Sansibar. Kallein päivä näyttää olevan keskiviikkona
3 tähden hotellin keskihinta kaupungissa Sansibar on tällä hetkellä noin 63 € yöltä. Halvin 3 tähden hotelli, jonka löysimme, on 16 € yöltä.
4 tähden hotellin keskihinta kaupungissa Sansibar on tällä hetkellä noin 105 € yöltä. Halvin 4 tähden hotelli, jonka löysimme, on 44 € yöltä.
5 tähden hotellin keskihinta kaupungissa Sansibar on tällä hetkellä noin 380 € yöltä. Halvin 5 tähden hotelli, jonka löysimme, on 127 € yöltä.
Halvin kuukausi varata hotelli kaupungissa Sansibar on huhtikuuta, jolloin hintataso on keskimäärin 81 € yöltä. Kallein kuukausi on maaliskuuta, jolloin hinnat voivat olla jopa 115 € yöltä. Nämä hinnat ovat keskiarvoja, jotka perustuvat kaikkiin löytämiimme hotelleihin hostelleista ylellisiin 5 tähden hotelleihin.
Hotellien hinta huhtikuutassa on keskimäärin 81 € yöltä, mikä on noin 11% vähemmän kuin muina kuukausina.
Jos olet menossa kohteeseen Sansibar lapsien kanssa, Tembo House Hotel, Hotel Verde Zanzibar - Azam Luxury Resort and Spa tai Golden Tulip Zanzibar Resort saattavat sopia sinulle.
Käytämme suuntaa antavia hintoja tällä sivulla auttaaksemme sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän sivun hinnat ovat suuntaa antavia arvioita, jotka perustuvat matkustajien Skyscannerilla tekemiin hakuihin, ja ne voivat muuttua.