Helsinki

28.11.2019 - 29.11.2019

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Hotel Rivoli Jardin, Crowne Plaza Helsinki - Hesperia sekä Holiday Inn Helsinki - West Ruoholahti ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Helsinki perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Helsinki klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Helsinki

alkaen 151 €
alkaen 219 €
alkaen 235 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Helsinki?

9,8
Taiteen ja designin ystävät
8,0
Vihreät matkailijat
7,9
Historian harrastajat
7,5
Perhematkailijat
7,3
Herkuttelijat
Jäsenten arvostelut (124)
Carolina Félix
Carolina Félix
11.12.2018

 Helsinki on hämmästyttävä kaupunki, mutta paras osa on varmasti se luontoa ympäröivä ympäristö. Suomenlinna ja Seurasaari ovat pieniä saaria ympäri kaupunkia, joilla on puhdasta kauneutta ja luontoa. jos haluat olla hieman adventoristi ja nähdä villi kuin pohjoismaat, niin sinun pitää

Maja KB
Maja KB
6.9.2019

Loved it soooo much!!! Very nice and cosy and calm. Don't miss the sauna and swimming in the sea and karelian pies

Alberto Rodriguez Aguilera
Alberto Rodriguez Aguilera
5.8.2019

Helsinki, la capital de Finlandia en el sur del país, se ubica en una península del golfo de Finlandia. Su avenida central, Mannerheimintie, está bordeada de instituciones como el Museo Nacional, que recorre la historia de Finlandia desde la Edad de Piedra hasta la actualidad. También en Mannerheimintie se encuentra la imponente Casa del Parlamento y el museo de arte contemporáneo Kiasma. La adornada catedral de ladrillos rojos de Uspenski tiene vista al puerto.

Anne Lowrey
Anne LowreySan Francisco
28.2.2019

Helsinki truly surprised me with its vibrant cafe culture, surrounding nature, and relaxing saunas. I highly recommend visiting, and it feels very safe as a solo female traveler.

UKK

Edullisin kuukausi on helmikuu, jonka keskiarvohinta on 114 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Helsinkissa yöpymiseen on kesäkuu, jonka keskiarvohinta 157 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille marraskuussa viime vuonna oli 126 € per yö. Tämä on 6 % edullisempi kuin keskiarvohinta 134 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Helsinki odotettu keskilämpötila kuukautena marraskuu on 1,0 °C/33,8 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 22,1 °C/71,8 °F. Viilein kuukausi on helmikuu, jonka keskilämpötila on −6,6 °C/20,1 °F.
Kohteen Helsinki lähin lentokenttä on Helsinki Vantaa (HEL) (17,74 km).

Suunnittele matka kohteeseen Suomi