Helsinki

26.7.2019 - 27.7.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Holiday Inn Helsinki - West Ruoholahti, Hotel Katajanokka, Helsinki, a Tribute Portfolio Hotel sekä Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Helsinki perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Helsinki klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Helsinki

alkaen 112 €
alkaen 125 €
alkaen 170 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Helsinki?

9,8
Taiteen ja designin ystävät
8,2
Herkuttelijat
8,2
Historian harrastajat
8,0
Vihreät matkailijat
7,9
Seikkailumatkailijat
Jäsenten arvostelut (109)
Carolina Félix
Carolina Félix
11.12.2018

 Helsinki on hämmästyttävä kaupunki, mutta paras osa on varmasti se luontoa ympäröivä ympäristö. Suomenlinna ja Seurasaari ovat pieniä saaria ympäri kaupunkia, joilla on puhdasta kauneutta ja luontoa. jos haluat olla hieman adventoristi ja nähdä villi kuin pohjoismaat, niin sinun pitää

Anne Lowrey
Anne LowreySan Francisco
28.2.2019

Helsinki truly surprised me with its vibrant cafe culture, surrounding nature, and relaxing saunas. I highly recommend visiting, and it feels very safe as a solo female traveler.

Leow Cheng Lam
Leow Cheng LamKlang
5.12.2018

We start our tour through the city centre, with a visit to Senate Square, flanked by the Helsinki Cathedral, Government Palace, University Helsinki and National Library. Then proceed to the Rock Church (Temppeliau kio) visit the largest Orthodox Church in Western Europe: Uspenski Orthodox Cathedral and have a photostop at the artistic Sibelius Monument.

Tyson Bramer
Tyson BramerLos Angeles
6.11.2017

Somewhat off the beaten track of Europe, this city should definitely not be missed. With a great blend of Europe and Russia, this city is a great escape from mainland Europe.

UKK

Edullisin kuukausi on helmikuu, jonka keskiarvohinta on 109 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Helsinkissa yöpymiseen on elokuu, jonka keskiarvohinta 162 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille heinäkuussa viime vuonna oli 120 € per yö. Tämä on 3 % edullisempi kuin keskiarvohinta 125 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Helsinki odotettu keskilämpötila kuukautena heinäkuu on 17,1 °C/62,7 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 22,1 °C/71,8 °F. Viilein kuukausi on helmikuu, jonka keskilämpötila on −6,6 °C/20,1 °F.
Kohteen Helsinki lähin lentokenttä on Helsinki Vantaa (HEL) (17,74 km).

Suunnittele matka kohteeseen Suomi