Helsinki

15.4.2020 - 16.4.2020

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Holiday Inn Helsinki - Expo, Apartment Hotel Aallonkoti sekä Clarion Hotel Helsinki ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Helsinki perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Helsinki klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Helsinki

alkaen 82 €
alkaen 113 €
alkaen 156 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Helsinki?

9,8
Taiteen ja designin ystävät
8,0
Vihreät matkailijat
7,9
Historian harrastajat
7,5
Perhematkailijat
7,3
Herkuttelijat
Jäsenten arvostelut (137)
Alberto Rodriguez Aguilera
Alberto Rodriguez Aguilera
5.8.2019

Suomen eteläosassa sijaitseva Suomen pääkaupunki Helsinki sijaitsee niemimaalla Suomenlahdella. Sen keskustan kadulla, Mannerheimintiellä, on rajanaisia instituutioita, kuten Kansallismuseo, joka jäljittää Suomen historiaa kivikaudesta nykypäivään. Mannerheimintiessä on myös vaikuttava parlamentin parlamentti ja Kiasman nykytaiteen museo. Uspenskin koristeellisesta punatiilestä katedraalista on näkymä satamaan.

Carolina Félix
Carolina Félix
11.12.2018

 Helsinki on hämmästyttävä kaupunki, mutta paras osa on varmasti se luontoa ympäröivä ympäristö. Suomenlinna ja Seurasaari ovat pieniä saaria ympäri kaupunkia, joilla on puhdasta kauneutta ja luontoa. jos haluat olla hieman adventoristi ja nähdä villi kuin pohjoismaat, niin sinun pitää

Maja KB
Maja KB
6.9.2019

Loved it soooo much!!! Very nice and cosy and calm. Don't miss the sauna and swimming in the sea and karelian pies

Anne Lowrey
Anne LowreySan Francisco
28.2.2019

Helsinki truly surprised me with its vibrant cafe culture, surrounding nature, and relaxing saunas. I highly recommend visiting, and it feels very safe as a solo female traveler.

UKK

Edullisin kuukausi on helmikuu, jonka keskiarvohinta on 117 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Helsinkissa yöpymiseen on kesäkuu, jonka keskiarvohinta 153 €ssa on per yö.
Hotellin keskiarvohinta huhtikuussa viime vuonna oli 135 € per yö. Tämä on sama kuin keskiarvohinta per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Helsinki odotettu keskilämpötila kuukautena huhtikuu on 4,9 °C/40,8 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 22,1 °C/71,8 °F. Viilein kuukausi on helmikuu, jonka keskilämpötila on −6,6 °C/20,1 °F.
Kohteen Helsinki lähin lentokenttä on Helsinki Vantaa (HEL) (17,74 km).

Suunnittele matka kohteeseen Suomi