Colombo

20.3.2019 - 21.3.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? The Colombo Hotel, Colombo Village sekä Heina Villa Colombo Sri Lanka ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Colombo perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Colombo klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

UKK

Edullisin kuukausi on syyskuu, jonka keskiarvohinta on 37 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Colombossa yöpymiseen on maaliskuu, jonka keskiarvohinta 43 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille maaliskuussa viime vuonna oli 41 € per yö. Tämä on 1 % kalliimpi kuin keskiarvohinta 41 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.

Suunnittele matka kohteeseen Sri Lanka